Τολμηρά, ζουμερά χειλάκια που κολάζουν

25.03.2011
Η νέα σεζόν είναι εδώ και σε προκαλεί να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου με τα πιο ανατρεπτικά χρώματα στο πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου: τα υπέροχα χείλη σου!

Η νέα σεζόν είναι εδώ και σε προκαλεί να αναδείξεις την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου με τα πιο ανατρεπτικά χρώματα στο πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου: τα υπέροχα χείλη σου! Διάβασε παρακάτω ποια χρώματα θα σε μαγέψουν την άνοιξη αλλά και πώς θα πετύχεις τα απόλυτα σέξι χειλάκια της νέας σεζόν.

Τα χρώματα που θα σε τρελάνουν τη νέα σεζόν: ξέχασε τα άχρωμα χειλάκια και ετοιμάσου να γοητεύσεις με νέα ζωηρά χρώματα στα χείλη σου! Τολμηρά χρώματα όπως το ζουμερό πορτοκαλί, και φλογερά glossy κόκκινα παιχνιδιάρικα κοραλλί, ρομαντικά ροζ και πολλά άλλα υπέροχα έκαναν την εμφάνιση τους της νέα σεζόν όπως τα είδαμε στους πιο διάσημους οίκους: Fendi , Giles, Marc Jacobs, Marni και Gucci . Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις απόχρωση και να αναδείξεις την πιο χαρούμενη πλευρά σου!

Απολέπιση εδώ και τώρα! Κάτι οι συνεχόμενες αλλαγές του καιρού που δεν αφήνουν τα χειλάκια σου σε ησυχία, κάτι που από το στρες της δουλειάς τα δαγκώνεις όλη την ώρα, τα χείλη σου έχουν ανάγκη από φροντίδα για να μπορέσουν να αναδειχθούν τέλεια με τα νέα φωτεινά χρώματα της άνοιξης. Το καλύτερο σκράμπ για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από τα χειλάκια σου δεν είναι άλλο από το συνδυασμό μελιού και ζάχαρης! Απομάκρυνε τα νεκρά κύτταρα και απόλαυσε υπέροχα απλά χειλάκια!

Ενυδάτωση και ξερό ψωμί: η ενυδάτωση είναι βασική για την υπέροχη αφή και εμφάνιση των χειλιών σου. Το λιπ-μπαλμ γίνεται τώρα ο σύμμαχος σου για υπέροχα χείλη. Άπλωσε το σχολαστικά το πρωί και το βράδυ στα χείλη σου και το πρωί θα τα αισθανθείς ακόμη πιο απαλά και έτοιμα να υποδεχθούν τα νέα λαμπερά χρώματα. Η βαζελίνη μαλακώνει και απαλύνει τα χείλη σου και καλό θα ήταν να την βάλεις και αυτή στο πρόγραμμα.

Ζωηρά, ζωηρά , έγιναν όλα ζωηρά: το ζουμερό πορτοκαλί σε όλες του τις αποχρώσεις είναι το χρώμα που θα δεις παντού τη νέα σεζόν και αναμένεται να σε μαγέψει χωρίς προηγούμενο. Επίλεξε –ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας και των μαλλιών σου- την απόχρωση που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν είσαι καστανομάλλα επίλεξε την μεσαία απόχρωση που στην γκλος εκδοχή του σε φωτίζει και "ξανοίγει" το προσωπάκι σου. Αν είσαι ξανθιά η πιο σκούρα του εκδοχή εντυπωσιάζει ενώ αν είσαι κοκκινομάλλα ανάλογα με την απόχρωση του κόκκινου που έχεις στα μαλλάκια σου επίλεξε την ματ εκδοχή του στην πιο λαμπερή του απόχρωση για να μαγέψεις τα πλήθη.

Φλογερά glossy κόκκινα: το κόκκινο ξέρεις πολύ καλά ότι είναι το πιο φλογερό χρώμα της χρωματικής παλέτας. Και η νέα σεζόν λοιπόν το επιβάλει με σθένος στα χείλη σου ενώ καλά θα κάνεις να προτιμήσεις την glossy εκδοχή του για να κόψεις την ανάσα. Η απόχρωση του κόκκινου γίνεται τώρα ολοένα και πιο λαμπερή με το κόκκινο της φωτιάς να κερδίζει!

Ρομαντικά ροζ: η natural τάση που είναι ήδη in εδώ και τουλάχιστον 2 σεζόν σε προκαλεί να ανακαλύψεις την φυσική μαγεία των χειλιών σου απλώνοντας μόνο λίγο γκλος για λάμψη. Συνδύασε τέλεια τα φυσικά σου χείλη με πιο έντονο μακιγιάζ ματιών και κατέκτησε για μια ακόμη φορά τα πλήθη.

Μην ξεχνάς όποια απόχρωση και να επιλέξεις για τα χειλάκια σου, πρέπει να είναι όσο πιο λαμπερή γίνεται για να εντυπωσιάσεις και τη νέα σεζόν!

Από την Ελένη Αναστασάκη