Deal: Σύζυγος γνωστού πρώην προδοσφαιριστή η παίκτρια

24.10.2024
Deal: Σύζυγος γνωστού πρώην προδοσφαιριστή η παίκτρια
Σύζυγος πρώην ποδοσφιαιριστή έπαιξε αλλά...

Δεν το περίμενε οτι θα βρεθεί απέναντι με τα κουτιά και τον τραπεζίτη αλλά της έκατσε της Έλενας που πήρε το κουτί της στο Deal και έκατσε δίπλα στον Γιώργο Θαναηλάκη που άμεσα δήλωσε πως ξέρει τον σύζυγό της πρώην ποδοσφιαριστή και νυν ιδιοκτήτη ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Θωμά Ναζλίδη που διάγραψε μια πολύ καλή καριέρα στα ελληνικά γήπεδα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις χαμηλές κατηγορίες. Αρχικά από τον Εθνικό Σοχού, στη συνέχεια τον Μακεδονικό, ως τη στιγμή που το 2011 η Καβάλα τού έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Ακολούθησε μια τετραετία σχεδόν στον Πλατανιά, πριν πάει στην Βέροια τον Γενάρη του 2015. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Εκεί γνωρίστηκε με τη σύζυγό του πηγαίνοντας να γυρίσει ένα διαφημιστικό στα γραφεία που εργαζόταν. Έμεινε για δυο χρόνια και το 2018 πήγε στον Άρη, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στη Super League. Ακολούθησαν σύντομα περάσματα από Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά και Τρίγλια. Στον Άρη διατήρησε και τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Το 2022 που παντρεύτηκαν η ΠΑΕ Άρης είχε κάνει και επίσημο ποστ για να τοςυ ευχηθεί.

Στο τέλος έμειναν κλειστά τα 10 Ευρώ και τα 2.000 Ευρώ και ο τραπεζίτης της έκανε προσφορά για 1000. Μη θέλοντας να φύγει με τα 10 επέλεξε να δεχτεί την προσφορά και παρά το γεγονός ότι στο κουτί της αποκαλύφθηκε πως είχε τα 2.000 δήλωσε ευχαριστημένη που δεν έφυγε με 10.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2024 - 19:18