Σέρρες: Τι λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

24.10.2024
Σέρρες: Τι λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη δεύτερη σεζόν της σειράς
Πόσο χαίρεται την επιστροφή του στο The Voice Of Greece

Για την απόφασή του να πει ξανά το ναι, στην παρουσίαση του The Voice Of Greece αλλά την τεράστια επιτυχία που έχει το talent show αυτή τη χρονιά και το πόσο καλά ενσωματώθηκαν τα νέα μέλη των coaches, δηλαδή ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Χρήστος Μάστορας με την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μια συναισθηματική απόφαση που ξεκίνησε από σχέσεις που εκτός από επαγγελματικές έγιναν στην πορεία και ουσιαστικές, σχεδόν οικογενειακές.

Όμως αναφέθηκαν και εκτενώς και στη "μοίρα" της σειράς που σηματοδότησε την επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη στην τηλεόραση ως σεναριογράφος και πάλι.

Ο λόγος για την τηλεοπτική σειρά «Σέρρες» που σηματοδότησε την επιστροφή του Γιώργου Καπουτζίδη σεναριακά στην τηλεόραση μετά το άδοξο τέλος της σειράς «Εθνική Ελλάδος» και που αν και έσκισε, επισκιάστηκε από τον άδικο χαμό του πρωταγωνιστή της Πάνου Νάτση.

Ωστόσο ο πετυχημένος δημιουργός έχει γράψει και ολοκληρώσει ήδη τον δεύτερο κύκλο και βρίσκεται στην αναμονή για το τι μέλλει γεννέσθαι.

Ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή του φίλου του Φώτη Σεργουλόπουλου αναφέρθηκε σήμερα σε αυτό το θέμα όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του «Πρωίαν Σε είδον»

«Έγινε η Εθνική Ελλάδος, δεύτερη σεζόν δεν είδαμε. Έγιναν οι Σέρρες, δεύτερη σεζόν δεν είδαμε. Τι θα κάνουμε με αυτή την ιστορία;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Δεν ξέρω, εύχομαι η τρίτη φορά να μην είναι… Μήπως να μείνω στο θέατρο που γίνονται τα έργα και πάνε μια χαρά;

Τη δεύτερη σεζόν για τις Σέρρες την έχω γράψει. Ο ΑΝΤ1 έχει μία στάση λίγο ακαταλαβίστικη, οπότε πρέπει να ρωτήσετε τον ΑΝΤ1, δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση εγώ σε αυτό» απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2024 - 16:43