Είσαι το ταίρι μου: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο «Μιλτιάδης»;

Είσαι το ταίρι μου: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο «Μιλτιάδης»;
Ανήκει στο Πάνθεον των πιο επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών

Το «Είσαι το ταίρι μου» το 2001- 2002 ήταν το απόλυτο hit της τηλεοπτικής σεζόν. Με τηλεθέασεις που έσπαζαν κοντέρ, μέχρι το 13ο επεισόδιο κυμαινόταν στο 30% και από εκεί και πέρα πέρασε με άνεση το 45% και κορύφωσε στο τελευταίο επεισόδιο που στην προβολή του στις 25 Ιουνίου του 2002 είχε τηλεθέαση 56,5 %

Όλοι οι πρωταγωνιστές του έγιναν σταρ εν μία νυκτί. Ο Αλέξης Γεωργούλης, η Βίκυ Σταυροπούλου φυσικά αλλά και οι πιο μικροί ρόλοι, όλοι είχαν τεράστια επιτυχία. Ανάμεσά τους και ο «Μιλτιάδης Ζύγουρας» , δηλαδή ο Παναγιώτης Φιλιππαίος.

Ο Μιλτιάδης ήταν ο γιος της Αννέτας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και του Παναγιώτη (Γεράσιμου Γεννατά) και το μοναδικό εγγόνι της οικογένειας Μπεζεντάκου. Άκρως καταπιεσμένος από τη δεσποτική μητέρα του ήταν εξαναγκασμένος να μιλάει αρχαία ελληνικά και να αριστεύει.
Η σκηνή που τραγουδάει μαζί με τη Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) το σήκω χόρεψε κουκλί μου σε διασκευή στα Αρχαία Ελληνικά προκαλώντας συμφόρηση στην τηλεοπτική του μητέρα όλα τα λεφτά.

Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος ήταν μόλις 10 χρονών όταν ερμήνευσε μοναδικά ομολογούμε τον «Μιλτιάδη». Είχε ήδη ξεκινήσει την καριέρα του στον χώρο δύο χρόνια νωρίτερα στα 8 του με δύο guest στην άλλη θρυλική σειρά «Τα Εγκλήματα». Ενώ πέρασε και από το «Καλημέρα Ζωή» κάνοντας τον μικρό γιο του ταξίαρχου Θεοχάρη.

Αλλά η μεγάλη επιτυχία ήταν φυσικά ο Μιλτιάδης. Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος μετά τη σειρά παρέμεινε για κάποια χρόνια στον χώρο της υποκριτικής αλλά τελικά τον κέρδισαν άλλα πράγματα. Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια σπούδασε και γραφιστική την οποία και ασκεί ως επάγγελμα. Το 2014 ήταν η τελευταία του ενεργή συμμετοχή σε σειρά όταν αποδέχτηκε την πρόταση του Λευτέρη Παπαπέτρου (που ήταν ο σεναριογράφος και στο «Είσαι το ταίρι μου») και έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κάτω Παρτάλι» συναντώντας ξανά τηλεοπτικά τη Βίκυ Σταυροπούλου μετά από 13 χρόνια!

FILIPPAIOS_STAVROPOULOU_KATW_PARTALI_5102a.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2024 - 14:25