Μάγισσα: Όλοι είχαν βραδινό γύρισμα εκτός από τη Γιούλικα Σκαφιδά που τους τρόλαρε κάνοντας beaute

05.09.2024
Μάγισσα: Όλοι είχαν βραδινό γύρισμα εκτός από τη Γιούλικα Σκαφιδά που τους τρόλαρε κάνοντας beaute
Πρόσω ολοταχώς για να προχωρήσουν επεισόδια

Όλες οι τηλεοπτικές σειρές εδώ και αρκετές μέρες έχουν ξεκινήσει και πάλι πρόγραμμα φουλ γυρισμάτων προκειμένου να προχωρήσουν την πλοκή και να έχουν όσο μπορούν περισσότερα ολοκληρωμένα επεισόδια πριν ξεκινήσει η προβολή τους στον τηλεοπτικό αέρα των καναλιών.

Και χθες στη σειρά του Ant1 "Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά" οι ηθοποιοί είχαν βραδινό γύρισμα και ιδιαίτερα απαιτητικό σε σπηλιές. Γύρισμα που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει γύρω στις 12 το βράδυ και όσο κρατούσε. Ίσως η πιο δύσκολη συνθήκη εργασίας για όλους τους ηθοποιούς αφού και λόγω των μεταμορφώσεων που κάνουν για τους ρόλους τους φτάνουν στον χώρο της παραγωγής αρκετές ώρες πριν από το πάμε του σκηνοθέτη και κανείς δεν ξέρει αν οι σκηνές θα βγουν αβίαστα με λίγες λήψεις ή το γύρισμα θα πάει ως το ξημέρωμα.

Όλοι λοιπόν χθές πέρασαν το βράδυ τους εκεί. Όλοι; όχι ακριβώς όλοι. Η Γιούλικα Σκαφιδά δεν έπαιζε σε αυτές τις σκηνές και δεν είχε γύρισμα. Την ώρα λοιπόν που γνώριζε οτι όλοι βρίσκονται εκεί και ετοιμάζονται ανέβασε ένα βίντεο τρολάροντάς τους χοντρά με την ίδια να απολαμβάνει Beaute!

Ένα βίντεο που αναδημοσίευσε και η Μαρία Κίτσου "προειδοποιώντας" την ως ρόλος προς ρόλο οτι θα περάσει δύσκολα αύριο, δηλαδή σήμερα!

Τελευταία τροποποίηση στις 05.09.2024 - 02:59