Μιχαήλ Ταμπακάκης σε "διπλό ταμπλό": Με την Ελισάβετ στον μήνα του μέλιτος και με τη Σάντυ στα Κουφονήσια

01.07.2023
Μιχαήλ Ταμπακάκης σε "διπλό ταμπλό": Με την Ελισάβετ στον μήνα του μέλιτος και με τη Σάντυ στα Κουφονήσια
Διακοπές και στην τηλεοπτική και την "κανονική" ζωή του, κάνει ο πρωταγωνιστής του Μαύρου Ρόδου και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μαύρου Ρόδου έχει αρχίσει με το φινάλε να αναμένεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου με διπλό επεισόδιο. Για τις μέρες που μεσολαβούν, ο σκηνοθέτης της σειράς υποσχέθηκε να μοιράζεται μία καινούργια φωτογραφία κάθε μέρα και, ήδη, δείχνει... συνεπής.

Χθες, λοιπόν, είδαμε τις πρώτες εικόνες από τον γάμο της Ελισάβετ με τον Πέτρο και σήμερα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο από την εξόρμηση του "ολόφωτου" ζεύγους σε παραλίες και νησιά.

Ιδού λοιπόν η νέα εικόνα που έκανε τους φανς να ταξιδέψουν νοερά με το αγαπημένο ζεύγος!

snapinsta.app_356941596_121184257681233_1226475379701457826_n_1284.jpg

Την ίδια στιγμή που ο Πέτρος και η Ελισάβετ απολαμβάνουν (επιτέλους) τον έρωτα΄ τους κάπου στην Ελλάδα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ο ίδιος "αλωνίζει" τις ελληνικές θάλασσες και τα νησιά μαζί με τη σύντροφό του στη ζωή, Σάντυ Χατζηιωάννου και την παρέα τους.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης μιλά για τα δυο κορίτσια του, το τηλεοπτικό και το... κανονικό

Το ζεύγος βρίσκεται στα Κουφονήσια αυτές τις μέρες όπου έχουν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες ξεχωριστά, όμως όχι (ακόμη) κάποια κοινή.

{https://www.instagram.com/p/CuHwuIioxka/}

tampa.png

Αναμένοντας νεότερα και απο΄ τα δύο μέτωπα, λοιπόν και για μια γεύση Μαύρου Ρόδου, ιδού το trailer για το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας εβδομάδας.

{https://www.youtube.com/watch?v=SPrsN62COSc}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2023 - 17:27