GNTM 5: Οι πρώτες κοινές πόζες της φετινής, νέας ομάδας

14.06.2022
GNTM 5: Οι πρώτες κοινές πόζες της φετινής, νέας ομάδας
Λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου γυρίσματος για την επόμενη, πέμπτη σεζόν του GNTM, οι τέσσερις κριτές, Γιώργος Καράβας, Βίκυ Καγιά, Σοφία Χατζηπαντελή και Τάσος Σοφρωνίου μαζί με την Έλενα Γαλυφά που θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και της επιτροπής ποζάρουν παιχνιδιάρικα όλοι μαζί

Πριν από λίγη ώρα τα πέντε κεντρικά πρόσωπα του GNTM μίλησαν στον φακό του Breakfast@Star και στην ουσία ανακοίνωσαν την επίσημη συνεργασία τους για τον επόμενο, πολυαναμενόμενο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του σταθμού.

Μόλις τώρα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες των πέντε τους -και γεμίσαμε χρώμα, χαμόγελα και... γκριμάτσες!

#thefiercefive διαβάζουμε στο hashtag και... μετράμε αντίστροφα.

Μιλώντας στον φακό, νωρίτερα, η Βίκυ Καγιά δήλωσε πανευτυχής και συγκινημένη για την επιστροφή στα γνωστά λημέρια, που μάλλον είχε ξεγράψει! "Στη δική μου την αντίληψη το είχα βγάλει από πάνω μου, ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξαναγυρίσει, αλλά χαίρομαι πολύ που γύρισε γιατί έχω πολύ δυνατά συναισθήματα για το GNTM”, είπε συγκεκριμένα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και φέτος όλα θα είναι διαφορετικά. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις βέβαια, όμως από όσα γνωρίζουμε, τα επίδοξα μοντέλα θα είναι μόνο κορίτσια και πάλι ενώ ως όριο ηλικίας έχουν δηλωθεί τα... 80 χρονια. Αναμένουμε με ενδιαφέρον!