GNTM: Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα του νέου κύκλου - Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά το πρώτο γύρισμα

14.06.2022
GNTM: Αυτά είναι τα τρία νέα πρόσωπα του νέου κύκλου - Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά το πρώτο γύρισμα
Εκτός από τους "παλιούς" Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα, ιδού ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο κριτές που θα ολοκληρώσουν την επιτροπή αλλά και η influencer που θα αναλάβει χρέη hostess στο family room.

Το πρώτο γύρισμα για το επόμενο GNTM ολοκληρώθηκε και, όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις. Μετά την έντονη φημολογία σχετικά με τα ονόματα εκείνων που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή φέτος, έχουμε τα... φανερώματα!

Πλάι στη Βίκυ Καγιά, που επιστρέφει φέτος δυναμικά και τον Γιώργο Καράβα ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο κριτή, στις υπόλοιπες δυο καρέκλες δίπλα τους θα δούμε τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Σοφία Χατζηπαντελή, ενώ στο family room θα δούμε την Έλενα Γαλυφά.

Τα τρία αυτά νέα πρόσωπα μίλησαν στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star "Breakfast@Star" και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Ο Τάσος Σοφρωνίου είχε ήδη κάνει ένα guest στο περσινό παιχνίδι και δηλώνει σίγουρος ότι φέτος όλα θα πάνε τέλεια, ενώ λέει πως βλέπει την ομάδα κάπως σαν... τους Άγγελους του Τσάρλι.

Η Έλενα Γαλυφά, κατενθουσιασμένη δηλώνει ότι αναλαμβάνει ρόλο "αγχολυτικού" λίγο πριν συναντήσουν τους τέσσερις κριτές.

Όσο για τη Σοφία Χατζηπαντελή; Κι εκείνη έχει τον ίδιο ενθουσιασμό που όλοι μαζί θα διαλέξουν τον επόμενο είδωλο, όμως, σημειώνουμε ότι μιλά μόνο αγγλικά. "Θέλω να δω κάποιον που δεν θα ξεχάσω μόλις βγει από το δωμάτιο", λέει και αυτό περιμένουμε να δούμε κι εμείς!

Ιδού τι είπαν οι τρεις "νέοι" on camera μετά το πρώτο γύρισμα:

Για τη νέα, αυτή, αρχή μίλησαν στην κάμερα τόσο η Βίκυ Καγιά όσο ο Γιώργος Καράβας, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για τον καινούργιο κύκλο.