Σασμός: Ο Αντώνης λέει στον Γεράσιμο ότι ξέρει το μυστικό του και η Μαρίνα αποκαλύπτει το δικό της στην Κατερίνα

19.05.2022
Σασμός: Ο Αντώνης λέει στον Γεράσιμο ότι ξέρει το μυστικό του και η Μαρίνα αποκαλύπτει το δικό της στην Κατερίνα
Ακόμη ένα επεισόδιο γεμάτο αποκαλύψεις περιμένουμε σήμερα στον Σασμό.

Χθες (18/5/2022) είδαμε αφενός ότι οι Βρουλάκαινες επέστρεψαν στην Κρήτη, μαζί με τον Σταύρο και τον Πέτρο, αφετέρου ότι ο Αντώνης έμαθε πως ο Γεράσιμος είναι ο γιος του Καραπάνου!

Τώρα, το γεγονός ότι ο ίδιος ο Καραπάνος -που έχει ισχυρές διασυνδέσεις σε όλο τον κόσμο, και τον υπόκοσμο, και όλα τα βρίσκει στο λεπτό- δεν έχει καταφέρει τόσα χρόνια να βρει τον γιο του και ακόμη τον ψάχνει ενώ τον έχει κάτω από τα μουστάκια του και τελικά τον βρίσκει ο άνθρωπος του Αντώνη, ας το προσπεράσουμε! Ας όψεται η σεναριακή εξέλιλη.

Τα νέα, πάντως, φτάνουν στ' αυτιά του αστυνόμου και εκείνος αντιμετωπίζει τον Γεράσιμο κατά μέτωπον λέγοντάς του πως ξέρει την αλήθεια. Περιμένοντας μέχρι το βράδυ να δούμε τι θα απαντήσει εκείνος που έγινε... τσακωτός, και ενώ αναρωτιόμαστε τι έγινε τελικά με τη Στέλλα που λογικά θα έχει ήδη δει το τατουάζ του αγαπημένου της, πια, και θα έχει κάνει τον συνειρμό, αλλά προφανώς θα έχει δεχτεί να μην πει κάτι σχετικά (ας όψεται ο έρωτας), ιδού μια πρώτη γεύση από τη σκηνή μεταξύ των δύο αντρών:

Στο μεταξύ, η Μαρίνα, μετά τον ερχομό της στην Κρήτη συναντιέται με την Καλλιόπη και την προειδοποιεί για τη στάση που θα κρατήσει σε περίπτωση που δεν κρατηθεί μακριά από την οικογένειά της.

Σε άλλα... μέτωπα, η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, θα φέρει όλους σε αμηχανία και περισσότερο απ' όλους τον Παντελή, ο οποίος δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει όταν αντιληφθεί ότι η κοπέλα του γιου του είναι τυφλή.

Ο Γεράσιμος επισκέπτεται τον Αστέρη στο μαγαζί και εκείνος μεταφέρει τα νέα στην έκπληκτη Στέλλα, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλη. Στο μεταξύ η Μαρίνα αποκαλύπτει το μυστικό για την πατρότητα του Πέτρου στην Κατερίνα. Το ζήτημα είναι μέχρι πού θα φτάσει αυτό το μεγάλο μυστικό.