Survivor: Ο Τάκης αποχώρησε, ο Σπύρος και η Βρισηίδα ζουν τον έρωτά τους αλλά στο Twitter δεν έχουν πειστεί

20.05.2022
Survivor: Ο Τάκης αποχώρησε, ο Σπύρος και η Βρισηίδα ζουν τον έρωτά τους αλλά στο Twitter δεν έχουν πειστεί
Ένας έρωτας μεγάλος ή, απλά μια... "μούφα". Στην πλειοψηφία τους οι τουιτεράδες θεωρούν "καραστημένο" το ειδύλιο μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας ενώ οι περισσότερες αντιδράσεις για την αποχώρηση του Τάκη είναι μέχρι και ανακουφιστικές.

Συμβούλιο αποχώρησης το χθεσινό και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Survivor αποχωρεί ο Τάκης. Το τηλεοπτικό κοινό, προφανώς, κουράστηκε από τη διαρκή ένταση που δημιουργούσε γύρω του ο παίκτης αυτός και αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι για, όσο ακόμη, τον Στάθη και τον Σπύρο.

Η αποχώρηση του Τάκη ήταν κάπως αμήχανη, η αλήθεια είναι, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο στη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Σπύρος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για διαφορετικό λόγο αυτές τις μέρες. Ο έρωτας που προέκυψε μεταξύ εκείνου και της Βρισηίδας δείχνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών καμερών αλλά και του Γιώργου Λιανού, ο οποίος ως παρουσιαστής τους κάνει την κατάλληλη "αβάντα".

"Είμαστε σε στάδιο ανακοινώσεων;" "Επεσε το κάστρο εργένη που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας" και άλλα διάφορα είπε ο Γιώργος Λιανός και εκείνοι είπαν ακόμη περισσότερα, ενώ η Βρισηίδα ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν είναι στο 100% (αλλά ούτε κι εκείνος) και όταν βγουν έξω τότε θα δουν το 100%.

Οι ίδιοι είχαν μιλήσει και νωρίτερα στην κάμερα σε ένα άψογα σκηνοθετημένο κλιπ:

Ο κόσμος, βέβαια, στο σύνολό του δεν έδειξε να "πείθεται" από τις "ερμηνείες" που βλέπει τις τελευταίες μέρες και το έδειξε με τιτιβίσαματα σαν αυτά που ακολουθούν.

Η συνέχεια, βέβαια, αναμένεται να φανεί επί της οθόνης.