Survivor: Ο Σάκης αποχώρησε, αλλά η Μυριέλλα τα έκανε όλα... "λαμπόγυαλο"

24.02.2022
Survivor: Ο Σάκης αποχώρησε, αλλά η Μυριέλλα τα έκανε όλα... "λαμπόγυαλο"
Επεισοδιακό και το χθεσινό συμβούλιο στο δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Μεταξύ της Μυριέλλας, της Ναυσικάς και του Σάκη που ήταν υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα το κοινό αποφάσισε να στείλει στο σπίτι του τον τραγουδιστή που είναι και ο τελευταίος που μπήκε στο παιχνίδι -επιβεβαιώνοντας και τα σχετικά spoilers.

Ιδού και η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη στιγμή όπου η Μυριέλλα γυρίζει στον, πραγματικά απαραρηγόρητο από την αποχώρηση του Σάκη, Άρη και ψιθυρίζει: "Είμαι αληθινή, ό,τι κι αν λένε" (στο 1:22 του βίντεο). Ο ποδοσφαιριστής κοίταξε εμβρόντητος δείχνοντας να μην πιστεύει στ' αυτιά του.

Ο κόσμος στο Twitter αντέδρασε έντονα, όμως γεγονός παραμένει ότι η ηθοποιός παραμένει στο παιχνίδι. Τι θα γίνει στη συνέχεια αναμάνεται να φανεί!

Πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφορορίας, πάντως, υπήρξαν κι άλλες έντονες στιγμές μεταξύ των παικτών, με πρωταγωνίστρια, για ακόμη μία φορά, τη Μυριέλλα.

Ο Κώστας αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στο συμβούλιο για τα όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους (αφού πρώτα τα είχε πει κατ' ιδίαν στην Ασημίνα) με στόχο να προσυπογράψει τα όσα είχε πει ο Άρης για εκείνη, χαρακτηρίζοντάς τη "διπρόσωπη". Ο παίκτης των Μπλε αποφάσισε να "ξεσκεπάσει" την παίκτρια των Κόκκινων, η οποία θεωρεί ότι τον χρησιμοποίησε, όμως εκείνη "απασφάλισε" και "αντεπιτέθηκε" με μένος!

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι στην ερώτησή του (όταν της έδωσε δεύτερη ευκαριία) αν της αρέσει, εκείνη του είχε πει "και μου αρέσεις και πουλάει στον κόσμο". Στο τέλος όμως τον άδειασε.

Η Μυριέλλα βέβαια δεν το άφησε έτσι και τον κατηγόρησε ότι, απλά δεν μπορεί να δεχτεί τη... χυλόπιτα.

Για να εξηγήσει τι ακριβώς έχει συμβεί μπήκε στην κουβέντα η Ασημίνα για να εξηγήσει τι ήθελε να πει ο Γιώργος, με τη συζήτηση να καταλήγει σε καβγά δικό της με τη Μυριέλλα.

Πολλές οι εντάσεις και σε αυτό το Συμβούλιο με τις ισορροπίες να διαταράσσονται και πάλι, σοβαρά!