Σασμός: Είναι ο "Νικηφόρος" γιος του "Μαθιού"; Η Μαρία Τζομπανάκη λύνει το μυστήριο

23.02.2022
Σασμός: Είναι ο "Νικηφόρος" γιος του "Μαθιού"; Η Μαρία Τζομπανάκη λύνει το μυστήριο
"Φλέγον" ζήτημα τον τελευταίο καιρό η πατρότητα του "Νικηφόρου". Η "Καλλιόπη" λήγει το θέμα με μια απάντηση.

Μία συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε η Μαρία Τζομπανάκη και, φυσικά, η συζήτηση εστιάστηκε στον Σασμό και στον ρόλο τον δικό της, στην "Καλιόπη" της.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν η ίδια βλέπει τα επεισόδια.

«Το βλέπω το έργο και είναι κάτι που κάνω για πρώτη φορά. Όσα έργα έχω γυρίσει, τα βλέπω στην αρχή και μετά δεν θέλω να βλέπω, αλλά εδώ το βλέπω κάθε φορά γιατί είναι καθημερινό και τρέχουν τα πράγματα ενώ ταυτόχρονα επαναλαμβάνονται. Οπότε πρέπει να σημειώνω ποια συναισθηματική συνέχεια πρέπει να έχει ο ρόλος» εξήγησε με πάθος η Μαρία Τζομπανάκη.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε τις δύο ερωτήσεις που θέλουμε να κάνουμε όλοι. Ρώτησε τη Μαρία Τζομπανάκη σχετικά με το αν η Καλλιόπη, όπως και στο βιβλίο, βάζει τέλος στη ζωή της από τις τύψεις. «Α, όχι, δεν ξέρω κάτι τέτοιο», απάντησε εκείνη ενώ στη συνέχεια διέψευσε τα spoilers που θέλουν τον Νικηφόρο γιο του Μαθιού. «Όχι, δεν ισχύει αυτό. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι είναι γιος του Στεφανή» σημείωσε η Μαρία Τζομπανάκη.

Αναμένεται συνέχεια λοιπόν!

Σασμός - Νικηφόρος: Ο Γιώργος Αμουτζάς μιλά για τη μεγάλη αποκάλυψη που έρχεται, για το αν ο Μαθιός είναι πατέρας του και για τις επόμενες σεζόν