Survivor: Ο Λάμπρος και η Αθηνά έφυγαν, η Κάτια ήρθε - Οι πρώτες εικόνες της Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο και ο σπαραγμός της Ευρυδίκης [video]

10.02.2022
Survivor: Ο Λάμπρος και η Αθηνά έφυγαν, η Κάτια ήρθε - Οι πρώτες εικόνες της Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο και ο σπαραγμός της Ευρυδίκης [video]
Διπλή αποχώρηση για τους Κόκκινους χθες και η απογοήτευσή τους ήταν απερίγραπτη. Η νέα άφιξη, όμως, θα τους αποζημιώσει -τουλάχιστον ψυχολογικά, τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία.

Η φήμη ακουγόταν καιρό τώρα και ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί. Η Κάτια Ταραμπάνκο έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και εντάχθηκε ήδη στην ομάδα των Διασήμων. Στο trailer για το επεισόδιο του Σαββάτοαυ (12/2/2022) βλέπουμε την παίκτρια που πέρσι είχε κάνει τόσο μεγάλη διαφορά αλλά αποχώρησε νωρίς για λόγους υγείας να επιστρέφει στον "τόπο του εγκλήματος" δίνοντας στο παιχνίδι μια... ανάσα ζωής!

Λίγο νωρίτερα, όμως, στο Συμβούλιο του νησιού οι Κόκκινοι πέρασαν αρκετά δύσκολα. Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο παίκτης που το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχωρήσει είδαμε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Η έκπληξη και των δύο ομάδων ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Ουδείς πίστευε ότι αυτός θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε, οι Διάσημοι ξέσπασαν σύσσωμοι σε κλάματα, ενώ οι Μαχητές έμειναν, κυριολεκτικά, με το στόμα ανοιχτό. Ούτε ο ίδιος, και το δήλωσε δημόσια. Ιδού η, πραγματικά, ενδιαφέρουσα στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος της αποχώρησης:

Βέβαια το θέμα δεν έμεινε εκεί. Ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στην Αθηνά και της είπε πως αν ήθελε, θα μπορούσε να αποχωρήσει. Εκείνη δεν το σκέφτηκε καθόλου και αποφάσισε ότι θα φύγει. Συγκινητική η στιγμή της απόφασης με τη Βρυσηίδα και την Ευρυδίκη να έχουν πλαντάξει στο κλάμα, όμως η απόφαση καθαρά προσωπική και απόλυτα σεβαστή, φυσικά.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα με τον διπλό αποχαιρετισμό στο τέλος και τον σπαραγμό της Ευρυδίκης που έδειχνε να μην μπορεί να δεχτεί το ότι η Αθηνά θα έφευγε από το παιχνίδι.