Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση: Το νέο trailer είναι ήδη στον "αέρα"

28.12.2021
Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση: Το νέο trailer είναι ήδη στον "αέρα"
Με φωτογραφία χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το ανακοίνωσαν οι ίδιοι στα social media.

Ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείτο για διαρροή ιδιωτικών στιγμών στο διαδίκτυο, αδίκημα για το οποίο βρισκόταν ήδη στα δικαστήρια και μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που ακολούθησαν στη συνέχεια η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα τερμάτισε τη σεζόν της μερικές μέρες νωρίτερα αφήνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται αν και πώς θα συνέχιζαν τη νέα χρονιά.

Η απάντηση ήρθε πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση δική τους στα social media και ένα νέο trailer που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 -χωρίς, όμως, ας σημειωθεί κι αυτό, ένα κάποιο Δελτίο Τύπου από τον σταθμό, ως είθισται.

Στις 10 Ιανουαρίου επιστρέφουν οι Αρβύλες λοιπόν στην ελληνική τηλεόραση και μένει να δούμε πόσο τους έχει επηρεάσει όλο αυτό που συνέβη. Ιδού το trailer της επιστροφής αυτής, ενώ στη φωτογραφία που μοιράστηκαν οι ίδιοι φαίνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει σβηστεί ολοκληρωτικά -όπως και οι περισσότερες φωτογραφίες με εκείνον στις σελίδες της ομάδας.

Ράδιο Αρβύλα: Ο ΑΝΤ1 έσβησε τις εκπομπές και το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου από παντού

Ράδιο Αρβύλα: Πρώην εργαζόμενη καταγγέλει ότι «Ήξεραν ότι είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής αλλά έλεγαν "Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης"»

Το χρονικό της ιστορίας

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από δημοσίευση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη στο Instagram που αναπαράχθηκαν στο Twitter και από εκεί και πέρα "πήραν φωτιά". Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Όταν το αντιλήφθηκε, η κοπέλα του ζήτησε πολλές φορές να κατεβάσει το υλικό. Εκείνος δεν το έκανε και εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ' αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

Σε δεύτερο χρόνο, αξίζει να σημειωθεί πως αντιπαραβάλοντας τις ημερομηνίες Uploading ενός βίντεο με τη ζωή της, η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου αντιλήφθηκε ότι αυτό συνέβη ενώ οι δυο τους βρισκόταν σε σχέση, γεγονός που δεν κατατάσει την κίνηση στην κατηγορία του «revenge porn», χωρίς βέβαια να μειώνει στο παραμικρό το σοβαρό της κατάστασης.

ψψψψ

Η σύλληψη

Στο μεταξύ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε υπό κράτηση καθώς ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφόρου και ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε, εκείνος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Έχει ήδη μιλήσει με τον ανακριτή και ήδη εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους τη Δευτέρα καθώς στην απολογία του, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε ξανά τα βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος τα είχε αποσύρει.

Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» κρίθηκε ότι μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την πρώτη υπόθεση με τα «ροζ» βίντεο, όμως αμέσως μετά προέκυψε και δεύτερη δίωξη εις βάρος του και ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση και γι' αυτό θα βρεθεί εκ νέου ενώπιων του ανακριτή.