Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και ένας άγριος τσακωμός [video]

28.12.2021
Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και ένας άγριος τσακωμός [video]
Άναψαν τα αίματα στον Άγιο Δομίνικο...

Δεύτερος αγώνας ασυλίας χθες βράδυ (27/12/2021) και οι Μαχητές κέρδισαν ακόμη μία φορά. 10 - 6 το σκορ και οι εντάσεις δεν έλειψαν.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ύστερα από την προσπάθεια του Λάμπρου απέναντι στον Γιάννη η Βρισηίδα και η Ασημίνα «αρπάχτηκαν» έντονα σχετικά με τους κανόνες προκαλώντας μεγάλη ένταση στις ομάδες. Η αφορμή είχε δοθεί νωρίτερα από την κίνηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου να κατεβάσει τη μάσκα που κάλυπτε τα μάτια της κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Σοφιάνα Αβραμάκη. Στο τέλος του βίντεο η στιγμή της έντασης μεταξύ των παικτριών.

Το όλο ζήτημα λύθηκε αμέσως μετά ενώπιων όλων των παικτών και η Ασημίνα εξήγησε τι ακριβώς έγινε θέλοντας να βάλει ένα τέλος στο όλο ζήτημα με τη Βρισηίδα, η οποία, όμως άφησε μερικά υπονοούμενα για το "αθώο" των προθέσεων της αντιπάλου της.

Το θέμα, όμως, ήταν ότι οι Μαχητές νίκησαν και πάλι το αγώνισμα ασυλίας και οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτη τους, προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι, αφού ανέλυσαν το σκεπτικό πίσω από την πρώτη ψηφοφορία, στράφηκαν στην κάλπη και ανέδειξαν με 6-5 την Ελισάβετ Σπανού έναντι του Γιάννη Χατζηγεωργίου ως δεύτερη προς αποχώρηση παίκτρια στο πλευρό του Βαλάντη