Τάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου: Μία συνέντευξη που πήγε, πραγματικά, πολύ πολύ στραβά [video]

27.12.2021
Τάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου: Μία συνέντευξη που πήγε, πραγματικά, πολύ πολύ στραβά [video]
Τηλεοπτικές στιγμές «απείρου κάλλους» είδαμε σήμερα το μεσημέρι στο πλατό της εκπομπής Love it του ΣΚΑΪ μεταξύ της παρουσιάστριας και του καλεσμένου της.

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στη σημερινή της εκπομπή, όμως από τα πρώτα λεπτά της τηλεοπτικής τους συνάντησης φάνηκε ότι η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ηλεκτρισμένη που μύριζε... μπαρούτι!

Φανερά εκνευρισμένος ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν έκρυψε από πολύ νωρίς τη δυσαρέσκειά του για τον χρόνο που χρειάστηκε να περιμένει μέχρι να έρθει η σειρά του αλλά και για τις ερωτήσεις που η παρουσιάστρια επέλεξε να του κάνει. Θεώρησε ότι «αυτά τα έχει πει πολλές φορές και δεν νοιάζουν τον κόσμο». Μόνο για θέματα του θεάτρου ήθελε να μιλήσει ο Τάσος Χαλκιάς και δεν έκρυψε τον θυμό του ούτε στιγμή για την έκβαση της συζήτησης.

Ιωάννα Μαλέσκου: Έχεις δει τη μελαχρινή "δίδυμή" της;

Χρησιμοποίησε μάλιστα και εκφράσεις όπως «κούκλα μου», «κοριτσάκι μου», «μωρό μου» και ανάγκασε τη Μαλέσκου να υπογραμμίσει, αρχικά, «Ιωάννα με λένε, ευχαριστώ» με την ένταση μεταξύ τους να κορυφώνεται. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χαλκιάς εξέφρασε την οργή του για τα αυθαίρετα συμπεράσματα που ένιωθε ότι έβγαζε η παρουσιάστρια η οποία, κυριολεκτικά, δεν σταμάτησε να μιλά, βομβαρδίζοντας τον καλεσμένο της με ερωτήσεις και επεξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί στη ζωή και τη δουλειά της.

«Επειδή δε σε αντιλαμβάνομαι καλά να είσαι λίγο πιο λιανή», «Είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου», «Τι να κάνω; Προσπαθώ μόνη μου να μιλήσω και να φέρω μια ερωταπάντηση γιατί νιώθω πληγωμένη», είναι μερικές, μόνο, από τις απίθανες ατάκες που ακούσαμε σήμερα. Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: