Σταμάτης Γαρδέλης: Η συνομιλία με τη σύντροφό του στο Πρωινό και οι "μπηχτές" για τον Λιάγκα και τη Σκορδά [video]

27.12.2021
Σταμάτης Γαρδέλης: Η συνομιλία με τη σύντροφό του στο Πρωινό και οι "μπηχτές" για τον Λιάγκα και τη Σκορδά [video]
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα το πρωί (27/12/2021) ο γνωστός ηθοποιός και η εμφάνισή του ήταν, ακόμη μία φορά, επεισοδιακή.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή "Πρωινό" αμέσως μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα και είχε καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη ένταση στην παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, με την επιμονή του να μιλά για εκείνη και τον Γιώργο Λιάγκα ως ζευγάρι.

Η όλη συζήτηση τότε είχε εκτραχυνθεί, όπως και κάθε συζήτηση με τον ηθοποιό τον τελευταίο καιρό καθώς ο ιδιόμορφος τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τη ζωή και με τον οποίο εκφράζεται επί παντός επιστητού προκαλεί, εκ προημείου, αντιδράσεις!

Σήμερα, λοιπόν, ο Γαρδέλης επέστρεψε στον "τόπο του εγκλήματος" και κάθισε απέναντι από τον Γιώργος Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά με πολύ ανεσμένη διάθεση, όπως φάνηκε από πολύ νωρίς.

Κάποια στιγμή, από την κουβέντα προέκυψε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν είναι μόνος στη ζώη και η αποκάλυψη εξέπληξε τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος όχι μόνο δεν έκρυψε την έκπληξή του αλλά άρχισε απανωτές ερωτήσεις επί προσωπικού για να μάθει όσο περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος μπορούσε.

Η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να είναι διακριτική και να μη μιλάει αλλά όταν εκείνος επέμενε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας πόσο τέλειο ζευγάρι είναι οι δυο τους εκείνη δεν άντεξε και αντέδρασε: "Παρακαλώ πολύ", τόνισε αρκετά ενοχλημένη.

Όσο για τη σύντροφο του Σταμάτη Γαρδέλη; Πρόκειται για μια κοπέλα (τη μούσα του, όπως την αποκάλεσε ο ίδιος) η οποία είναι η πιο στενή του συνεργάτης, ζει στην Αττική σε ένα προάστιο στο οποίο πας και περπατητό (έστω και σε 7 ώρες - και ναι, το έχει κάνει) και με την οποία έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας που δεν είναι άλλο από το να κοιμούνται χωριστά!

Εκείνη την ώρα, λοιπόν, που μιλούσαν στον αέρα, χτύπησε το κινητό του Σταμάτη και ήταν εκείνη, η οποία, μεταξύ άλλων, αρνήθηκε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της καθώς "δεν ήταν έτοιμη".

Ιδού το απόσπασμα όπως το είδαμε το πρωί: