Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Ρίζω και το Twitter "έλιωσε"

23.03.2021
Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης έκανε ερωτική εξομολόγηση στη Ρίζω και το Twitter "έλιωσε"
"Σ' αγαπάω βρε Ριζάκι μου", είπε ο Βασίλης και ναι, θα το "πάρει" το κορίτσι τελικά! Αμήν και πότε!

Το βλέπαμε ότι εκεί πήγαινε το πράγμα. Το διαβάσαμε και στα spoilers. Χθες το βράδι το ζήσαμε κιόλας. Ο Ενομοτάρχης γονάτισε (κίνηση, βέβαια που σχολιάστηκε ως ιδιατίερα ξενόφερτη στα social media) και έκανε πρόταση γάμου στη Ρίζω του με τον πιο γλυκό τρόπο.

Είχε προηγηθεί, βέβαια, το τελικό "σπρώξιμο" από την iconic κυρά Δέσπω που κινεί με αριστοτεχνικό τρόπο τα νήματα σε πολλά μέτωπα στη ζωή του μοναχογιού της, να τα λέμε κι αυτά. Προτείνοντας να παντρευτούν για να κρατήσουν εκείνοι τον Ευτύχη, το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω "Αφού το θέλετε τόσο καιρό, γιατί δεν το κάνετε, να τελειώνουμε;" Και ο κύβος ερρίφθη. Και είχε και η κυρα Δέσπω την τιμητική της (και δικαίως) στο Twitter:

Τελικά ο Βασίλης γονάτισε μπροστά στη Ρίζω και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του αλλά αρχικά εκείνη έδειξε δυσαρεστημένη. "Για τον Ευτύχη θα τη βάλουμε την κουλούρα Βασίλη μου;", τον ρώτησε με βαριά καρδιά, αλλά εκεί ήταν που "λιώσαμε". Και εκείνη βέβαια: "Σ' αγαπάω βρε Ριζάκι μου"! Άντε, η ώρα η καλή! Τον περιμένουμε αυτό τον γάμο πως και πως...

Ιδού και μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter: