«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο πόλεμος μεταξύ Νικηφόρου και Ασημίνας κορυφώνεται - Όλοι οι Σεβαστοί στο πλευρό της Σταμίρη [video]

22.03.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο πόλεμος μεταξύ Νικηφόρου και Ασημίνας κορυφώνεται - Όλοι οι Σεβαστοί στο πλευρό της Σταμίρη [video]
Αυτή είναι μία εξέλιξη που δεν περιμέναμε και προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα προβλέπεται με μεγάλες συγκινήσεις στο Διαφάνι.Ο Προύσαλης θα... γονατίσει μπροστά στη Ρίζω, ο Βόσκαρης θα μάθει την αλήθεια για τη σχέση του με τους Σεβαστούς, οι έρευνες για τον θάνατο του Θέμελη θα προκαλέσουν κι άλλα προβλήματα, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάνε στο Παρίσι και θα τακτοποιήσουν την υπόθεση του Σέργιου με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο. Ή, έστω, έτσι θα νομίσουν.

Πριν από λίγο, όμως, στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα νέο, συγκλονιστικό spoiler.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα επιστρέφουν από το Παρίσι, όμως με τον γάμο τους... τελειωμένο, στην ουσία. Εκείνη επιστρέφει στο πατρικό της και εκείνος, είναι τόσο θυμωμένος που θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, απαγορεύοντας της να δει το παιδί.

Η Ασημίνα πέφτει σε απόλυτη απόγνωση, πράγμα, όμως που συγκινεί τη Μυρσίνη, η οποία παίρνει μια παρακινδυνευμένη απόφαση και της πηγαίνει τον Σέργιο στο πατρικό της για να το δει.

Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος με αυτή την κίνηση της μητέρας του και κάνει, πια, επίσημη καταγγελία. Στο Διαφάνι τα νέα γίνονται γνωστό και προκαλείται μεγάλος χαμός.

Η υπόθεση φτάνει σε δίκη και ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο, όμως έχει απέναντί του όλη του την οικογένεια. Όλοι οι Σεβαστοί, ακόμη και η Αγορίτσα, και φυσικά, ο μικρός Σέργιος που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση στέκονται με πάθος εναντίον του. Εκείνος, όμως ανένδοτος. Μένει να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [22//2021] επεισόδιο:

  • Ο Κωνσταντής πείθει τη Δρόσω και οι δυο τους ετοιμάζονται ν’ αναχωρήσουν για το Παρίσι, την ώρα που ο έρωτας της Ασημίνας και του Νικηφόρου δείχνει να αναθερμαίνεται.
  • Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός μετά την κλήτευση της Μυρσίνης στο δικαστήριο.
  • Ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθούν με τον Βόσκαρη, προκειμένου να έρθουν σε μια συνεννόηση για να μείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτήν την υπόθεση. Η συνάντηση, όμως, θα πάρει απρόσμενη τροπή.
  • Η Δέσπω βρίσκει τη μοναδική λύση για να παραμείνει ο Ευτύχης δίπλα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα.
  • Ο Μελέτης αρχίζει μια έρευνα για να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, όμως η Δόμνα δηλώνει πως γνωρίζει, ήδη, τον πραγματικό ένοχο και η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα για όλους.