Survivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η συνένωση των ομάδων και ο μεγάλος τελικός

23.03.2021
Survivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, η συνένωση των ομάδων και ο μεγάλος τελικός
Ιδού τα νεότερα από Άγιο Δομίνικο.

Νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τους Κόκκινους (με 10-4) χθες [22/3/2021] οι οποίοι απόλαυσαν hot dogs με πατάτες τηγανιτές και αναψυκτικά και είχαμε αγώνα ατομικής ασυλίας για τους Μπλε την οποία κέρδισε, ακόμη μία φορά, ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο συμβούλιο του νησιού, υπήρξε μεγάλη ένταση με τους Νίκο, Σάκη και James να μαλλώνουν σχετικά με το ποιος λέει την αλήθεια ενώ λίγο αργότερα η κάλπη ανέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία, στην πρώτη της φορά ως προτεινόμενη.

«Το περίμενα ότι θα είμαι υποψήφια και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα μείνω τρεις μήνες στο παιχνίδι, δεν είναι το πιο ευχάριστο συναίσθημα αλλά θα χαρώ να δω τι πιστεύει ο κόσμος», είπε, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Άννα Μαρία και μένει να φανεί σήμερα ποιους θα αντιμετωπίσει απέναντι στο κοινό.

Στο μεταξύ, έγινε γνωστό αφενός ότι το παιχνίδι πήρε δύο εβδομάδες "παράταση" με τους παίκτες να κάνουν Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο, αφετέρου ότι η συνένωση των ομάδων θα πραγματοποιηθεί με ένα μεγάλο πάρτι στις 11 Απριλίου. Ακούστηκε μάλιστα ότι ο Jason Derulo θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί εκείνη τη βραδιά.

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Ευτυχείτε", ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, λοιπόν.