«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κυπραίος πέθανε όμως ο Στάνκογλου επιστρέφει σήμερα στο Διαφάνι [video]

12.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Κυπραίος πέθανε όμως ο Στάνκογλου επιστρέφει σήμερα στο Διαφάνι [video]
Όχι, δεν έχουμε δει την τελευταία σκηνή του Θωμά ακόμη.

Στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, αποχαιρετήσαμε τον "Θωμά Κυπραίο" ο οποίος πήρε μόνος της ζωή του, μην έχοντας, στην ουσία, πια, άλλη επιλογή.

Κι όμως... Θα τον δούμε και στο σημερινό επεισόδιο και την αποκάλυψη έκανε στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" ο ίδιος ο Γιάννης Στάνκογλου. Μα τι συμβαίνει τελικά; Έχουμε την επιστροφή του Κυπραίου;

«Δε θα υπάρξει επιστροφή Κυπραίου στη σειρά. Υπάρχει εξομολόγηση. Εμφανίζομαι στο επόμενο επεισόδιο και θα δούμε το τι έχει ειπωθεί με τον Νέστορα. Έρχεται η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε σχεδόν με ένα take. Είχε ένα γενικό και δυο κοντινά. Ένα του Ορκόπουλου και ένα δικό μου. Εγώ προσωπικά είμαι ή του πρώτου take ή του 17ου», εξήγησε ο ίδιος ο ηθοποιός ο οποίος έχει ήδη "ντυθεί" τον επόμενο τηλεοπτικό του ρόλο και είναι σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος.

Ιδού και το απόσπασμα:

Κατά τα άλλα, στο σημερινό (12/10/2020) 21ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα δούμε ακόμη τα εξής:

Μια εβδομάδα αργότερα, το Διαφάνι δεν προλαβαίνει ακόμα να μετρήσει τις πληγές του από τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη και τον Κωνσταντή. Ο Δούκας χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο τον δικό του και όχι του Νικηφόρου.
Η Δρόσω μένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς.
Η Ελένη βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο Βόσκαρης συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο, τι θέλει επιτέλους από εκείνη.

Ιδού και το τρέιλερ για μια ακόμη "γεύση" μέχρι το βράδυ.