«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη στη φυλακή και μια άλλη γυναίκα από το Διαφάνι διεκδικεί τον Λάμπρο - Δεν βάζει ο νους σου ποια είναι

12.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη στη φυλακή και μια άλλη γυναίκα από το Διαφάνι διεκδικεί τον Λάμπρο - Δεν βάζει ο νους σου ποια είναι
Ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 εξελίσσεται και μάλιστα γοργά καθώς κάποια στιγμή, το ρολόι θα... προσπεράσει 6 ολόκληρα χρόνια. Πολλά γίνονται στο μεταξύ.

Η δράση στις "Άγριες Μέλισσες" θα περάει κάποια στιγμή στο fast forward και το ημερολόγιο θα δείξει έξι χρόνια μετά. Τότε, σύμφωνα με τα spoilers, θα δούμε-μεταξύ άλλων- τη Δρόσω, ως Ρόζα (και αγνώριστη) στην Τρούμπα και τον Λάμπρο, ακόμη ερωτευμένο με τη Λενιώ, αλλά με μια απρόσμενη κατάκτηση και μάλιστα από... συγχωριανή του.

Ποια θα μου πεις.... Όλες οι γυναίκες "μετρημένα κουκιά" στο χωριό. Έλα όμως που μιλάμε για 6 χρόνια μετά. Μεγαλώνει ο κόσμος. Και τα παιδάκια επίσης. Και δη τα κοριτσάκια που, ως γνωστόν, μεγαλώνουν πιο γρήγορα.

Ο λόγος για τη Σοφούλα (ναι, ναι, του Τόλλια και της Παγώνας τη μεγάλη κόρη) που μεγάλωσε και ερωτεύτηκε τον δάσκαλο και απ' την καρδιά της δεν μπορεί να τον βγάλει. Και του το εξομολογείται, μάλιστα, όπως μαθαίνουμε. Και ενώ τη δική της καρδιά διεκδικεί ο εγγονός του Νέστορα που έρχεται να μείνει μαζί του ως βοηθός του ενομοτάρχη, εκείνη επιμένει. Τον δάσκαλο θέλει μόνο.

Και αν θέλεις να θυμηθείς τη Σοφούλα παιδάκι δες το βίντεο αυτο:

Έξι χρόνια μετά, η Σοφούλα έχει αλλάξει πολύ. Έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα και μάλιστα μια κούκλα. Η ηθοποιός που αναλαμβάνει να την ενσαρκώσει, σύμφωνα με το MyTV και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο είναι, η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η οποία, όντως, είναι μία... κούκλα.

Μεγάλωσε πολύ η πρωτότοκη του Τόλλια και της Παγώνας, έτσι; Τρελά ερωτευμένη, λέει με τον Λάμπρο, αλλά εκείνος παραμένει πιστός στην Ελένη του. Μέχρι πότε, όμως, μόνο οι σεναριογράφοι γνωρίζουν. Και ίσως ούτε αυτοί, ακόμη...