GNTM 3: Οι κατσαρίδες και τα σκουλίκια "έδιωξαν" το πρώτο αγόρι - Ο κόσμος αντέδρασε όμως

13.10.2020
GNTM 3: Οι κατσαρίδες και τα σκουλίκια "έδιωξαν" το πρώτο αγόρι - Ο κόσμος αντέδρασε όμως
16 πλέον οι παίκτες στο παιχνίδι.

"Rotten Royals" το σημερινό θέμα στο GNTM και οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ποζάρουν ως ξεπεσμένοι αριστοκράτες, "φορώντας" όσο πιο έντονο σνομπισμό και υπεροψία μπορούσαν έχοντας μερικά... ζωντανά να βολτάρουν στο πρόσωπό τους. Και όπου "ζωντανά" βλέπε κατσαρίδες Μαδαγασκάρης (τεράστιες λέμε!!!!), προνύμφες (σκουλίκια δηλαδή) ή σαλιγκάρια. Ό,τι διάλεξαν για τον καθένα οι Ηρακλής και Παναγιώτης Α. οι οποίοι είχαν την καλύτερη φωτογραφία στο περασμένο επεισόδιο.

Το σετ στήθηκε, ο Αποστόλης Κουκουσάς πήρε τον φακό του και η δοκιμασία ξεκίνησε. Με όλες τις δυσκολίες της. Πίσω από την οθόνη, για σήμερα, η Ζενεβιέβ, ο Γιώργος και ο Δημήτρης Σκουλός.

Όταν αργότερα επέστρεψαν στο πλατό και κρίθηκαν οι φωτογραφίες είχαμε (με τις "απαραίτητες" εντάσεις φυσικά) την ετυμηγορία που έδωσε τη δουλειά στον Ανδρέα με την καλύτερη φωτογραφία και έδειξε την έξοδοι στον Παναγιώτη Πέτσα με τη χειρότερη.

Ο Ανδρέας, πανευτυχής μίλησε στον φακό και είπε τα εξής:

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Πέτσας δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και ιδού τι είπε λίγο πριν αποχωρήσει:

Ο κύβος ερρίφθη, 16 οι διαγωνιζόμενοι πια και τα αγόρια μόλις είχαν την πρώτη τους απώλεια, όμως από τα σχόλια των χρηστών στα social media αντιλαμβανόμαστε ότι υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις ως προς την τελική επιλογή της χειρότερης φωτογραφίας καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι ο Σήφης ήταν εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει τελικά [ένα παράδειγμα στο τιτίβισμα στη συνέχεια]

Σε κάθε περίπτωση, αυτοί είναι οι 16 νέοι που συνεχίζουν στο παιχνίδι και αύριο (13/10/2020) θα γίνουν άλλοι!!! Ναι, αύριο έχουμε το Extreme MakeOver επεισόδιο.