Άγριες Μέλισσες: Στο τέλος του 2020 το τελευταίο επεισόδιο - Έκτακτο μίνι φινάλε τον Ιούνιο!

06.04.2020
Άγριες Μέλισσες: Στο τέλος του 2020 το τελευταίο επεισόδιο - Έκτακτο μίνι φινάλε τον Ιούνιο!
Η πανδημία έχει φέρει σημαντικές αλλαγές και στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Εκπομπές που επρόκειτο να κάνουν πρεμιέρα δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα, νέες εκπομπές στήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, σειρές έριξαν οριστικά αυλαία και σε κάποιες πάγωσαν τα γυρίσματα.

Στην τελευταία περίπτωση ανήκει και η κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Το καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν αλλά ο προγραμματισμό του ΑΝΤ1 λόγω του κορονοϊού έχει αλλάξει.

Η σειρά σταμάτησε στο 89ο επεισόδιο και άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει. Ο αρχικός προγραμματισμός του ΑΝΤ1 για φέτος ήταν η πρώτη σεζόν να κλείσει στο 150ο επεισόδιο, τον Ιούνιο, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” και ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, οι δημιουργεί της σειράς εποχής θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα μίνι φινάλε για φέτος και το οριστικό τέλος του πρώτου κύκλου θα προβληθεί στο τέλος του 2020.

Τον Ιανουάριο του 2021 θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος που όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει θα μεταφέρει την πλοκή πέντε χρόνια αργότερα. Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν αποχωρεί μέχρι την κανονική ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου από τη σειρά. Θα συμμετάσχει, δηλαδή, στο σύνολο των αρχικών 150 επεισοδίων. Άγνωστο παραμένει το τι ακριβώς θα δούμε στο έκτακτο φινάλε της σειράς τον Ιούνιο.