Anne: Η μικρή πρωταγωνίστρια που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό

12.02.2018
Anne: Η μικρή πρωταγωνίστρια που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό
Κατάφερε να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό σε όποια χώρα κι αν προβλήθηκε πόσο μάλλον στην Ελλάδα που γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι ο δεσμός μας με την μητέρα μας.

Günaydınnn🌟🌟🌟

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beren Gökyıldız (@berengokyildiz_official) στις 22 Νοέ, 2017 στις 8:48 μμ PST

Η τηλεοπτική σειρά Αnne μπήκε στη ζωή μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και σύντομα έγινε η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού που καθημερινά της δίνει υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Η μικρή πρωταγωνίστρια Μελέκ - Τουρνά που κέρδισε την καρδιά των τηλεθεατών ακούει στο όνομα Beren Gökyıldız και το τεράστιο ταλέντο της την έκανε να κερδίσει τον ρόλο ανάμεσα σε 400 κορίτσια που πέρασαν από δοκιμαστικό. Μετράει ήδη πάνω από 350.000 followers στο instagram και κάθε της post σαρώνει σε likes και σε σχόλια. Μάλιστα και οι Έλληνες της ακολουθούν πιστά στο instagram.

#altınkelebek #tarıkçım @gokhan_alkan #enesbatur

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beren Gökyıldız (@berengokyildiz_official) στις 11 Δεκ, 2017 στις 12:52 πμ PST

O μικρός άγγελος εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα είναι και άριστη μαθήτρια. Όπως είπε σε συνέντευξη της: «Οι δάσκαλοί μου, μου έλεγαν μπράβο. Και δουλεύω πολύ σκληρά και στο σχολείο. Σε πέντε μαθήματα έχω άριστα. Το δυσκολότερο μάθημα είναι τα Μαθηματικά και τα Αγγλικά. Τα Μαθηματικά δεν τα χωνεύω, αλλά έχω καλό βαθμό. Το αγαπημένο μου είναι τα Τουρκικά, είναι πολύ εύκολα. Δεν τα βαριέμαι ποτέ, μου αρέσουν πολύ. Μου αρέσει και η ζωγραφική. Ζωγραφίζω σπίτια και παιδιά, τα άλλα δεν τα πετυχαίνω».

🌸💗🌸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beren Gökyıldız (@berengokyildiz_official) στις 16 Δεκ, 2017 στις 9:23 πμ PST

Η Beren Gökyıldız κατάφερε μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς να κερδίσει βραβείο ερμηνείας στην απονομή των Χρυσών Πεταλούδων, τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ίδια δήλωσε σίγουρη για τη νίκη της. Όλα όσα είπε: «Το περίμενα, γιατί το έργο το έβλεπαν όλοι. Και έλεγαν πως παίζω καλά. Το έγραφαν και στα περιοδικά. Είμαι πολύ χαρούμενη για το βραβείο. Αλλά την ίδια μέρα έσπασε και ευτυχώς μου έστειλαν άλλο».

Majeste💗💗💗 #doğuşlubinicilik

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beren Gökyıldız (@berengokyildiz_official) στις 7 Ιαν, 2018 στις 5:12 πμ PST

Γιώργος Μουλάς