Καινούργιου: «Ο ανταγωνισμός στην απογευματινή ζώνη είναι πολύ μεγάλος φέτος»

20.05.2016
Φέτος για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε τις δυνάμεις της ως “κεντρικιά” αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του “Λόγω TiVis” στην απογευματινή ζώνη του Alpha με την εκπομπή πότε να σημειώνει υψηλότερα πότε χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε και το θρίλερ λίγο πριν το Πάσχα που ήθελε τον σταθμό να μη είναι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες των τηλεθεάσεων και να εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να την κόψει πρόωρα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Καινούργιου ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- εάν είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα:

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την εκπομπή, άσχετα με το τι έχει γραφτεί. Έχει μια πολύ αξιοπρεπή πορεία και μην ξεχνάμε πως ο ανταγωνισμός στην απογευματινή ζώνη είναι πολύ μεγάλος φέτος. Την εκπομπή αυτή την αγαπάω. Μου αρέσει η ομάδα μου, είναι δυνατή και με πολύ εύστοχο σχόλιο, έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να είμαι εκεί και θεωρώ πως έχω εξελιχτεί. Δεν μου αρέσει να το λέω για τον εαυτό μου, αλλά νιώθω πως έκανα ένα βήμα παραπάνω και είμαι καλύτερη από την Κατερίνα πέρσι και πρόπερσι. Άσχετα με το αν ήμουν κεντρική ή όχι, ήμουν καλύτερη από πέρσι και αυτός είναι ο στόχος μου κάθε χρόνο».

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δε θα έκανε αλλαγές στην εκπομπή εάν αυτή πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν:

«Φυσικά και έχω. Αν το κανάλι αποφασίσει να κάνουμε το ''Λόγω ΤiVis'' και την επόμενη χρονιά, πράγμα που δεν γνωρίζω ακόμα, θα συζητούσα για να γίνουν κάποιες αλλαγές και να πάμε ακόμη καλύτερα».

Τι είπε για τον ανταγωνισμό στην απογευματινή ζώνη;

«Φέτος μπήκαν πολλοί στο παιχνίδι. Η Τατιάνα που είναι ένα μεγαθήριο. Ο Ακης Πετρετζίκης, που είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Υπάρχουν χίλια δυο απέναντι. Σκοπός είναι να τερματίσεις πρώτος. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε, κάποιες άλλες όχι. Αλλά πιστεύω πολύ σε αυτή την εκπομπή και την ομάδα και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω μέχρι τέλους».