Πρώην αρραβωνιαστικός Ελένης: «Με παράτησε για άλλον»

09.07.2013
Πριν λίγες μέρες έκαναν το γύρο του διαδικτύου φωτογραφίες από παλαιότερη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη με τον τότε αρραβωνιαστικό της Δημήτρη Βήχο, όπου μιλούσαν για τον επικείμενο γάμο τους.

Τώρα, ο γνωστός καρδιοχειρουργός σπάει τη σιωπή του και για πρώτη φορά μιλά για τον άγνωστο αρραβώνα του με την Ελένη, τη σχέση τους που κράτησε δυόμιση χρόνια και για τους λόγους που χώρισαν. Και όσα αποκαλύπτει, κάτι μας λέει, ότι στο Λενιώ δεν θα αρέσουν και πάααρα πολύ.

«Δεν έχω επαφές με την Ελένη. Είχα επαφή με τους γονείς της μέχρι κάποια στιγμή ως καρδιοχειρουργός. Είχα εξετάσει τον πατέρα της και στη συνέχεια τη μητέρα της. Από εκεί και πέρα με την Ελένη, μετά το χωρισμό μας το 1996, είχαμε κάποια επικοινωνία για πολύ λίγο» δηλώνει αρχικά.


Και παραδέχεται ότι βρέθηκαν ένα βήμα πριν το γάμο. Εξάλλου, στην τότε περιβόητη συνέντευξη η Ελένη πόζαρε με νυφικό. «Ναι, ήταν να παντρευτούμε, γι’ αυτό και με παρουσίασε η Ελένη στο περιοδικό. Ως κάτι επίσημο. Ήμουν ο μόνος που παρουσίασε και το έκανε και στην τηλεόραση»

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της εξηγεί για ποιο λόγο δεν έγινε ο γάμος και πώς η καριέρα της μπήκε κατά κάποιο τρόπο εμπόδιο στον έρωτα τους. Όπως κι ένας γοητευτικός κύριος!


«Ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα τότε. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος ούτε εγώ για γάμο ούτε η Ελένη. Ήταν στο πέταγμά της τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά μπήκε στον Ant1 και τα πράγματα άλλαξαν ακόμα περισσότερο» λέει.

Και συνεχίζει για τον γοητευτικό κύριο: «Η Ελένη προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικό από εμένα (γέλια). Κάπως έτσι τελείωσε. Ο έρωτας και η αγάπη η μεγάλη έληξαν για εμάς άδοξα λόγω γεγονότων και από τη δική μου τη μεριά τότε. Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου».

Σήμερα, ο Δημήτρης Βήχος είναι ένα πετυχημένος καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με δύο παιδιά, ενώ παραδέχεται ότι δεν έχει μετανιώσει για τον γάμο που δεν έγινε, αφού ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγούνταν στον χωρισμό.

«Όχι, δεν μετανιώνω καθόλου, γιατί ξέρω πως η σχέση αυτή με την Ελένη δεν θα κρατούσε. Είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι και εγώ και η εκείνη και είμαι σίγουρος πως δεν θα είχαμε μέλλον μαζί. Το ότι σταμάτησε η σχέση μας εκεί και συνέχισε ο καθένας τη ζωή του ήταν το καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Περιοδικό Like