Ελένη: Έβγαλε το γιο της Άγγελο για τον πατέρα πρώην της;

09.07.2013
Πολλές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη, Δημήτρης Βήχος για την περίοδο που ήταν ζευγάρι.

Ο γνωστός καρδιοχειρουργός αν και μιλάει σε γενικές γραμμές με καλά λόγια για την πρώην του, αφήνει τα υπονοούμενα του, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του ότι εκείνη βάφτισε το γιο της Άγγελο για τον... πατέρα του;

«Είναι ένα τέλειο παιδί η Ελένη. Παρότι τσακωνόμασταν συχνά για διάφορους λόγους, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για εκείνη. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά μου. Αγαπούσε πολύ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Εξ’ ου και ονόμασε το γιο της Άγγελο, το όνομα του πατέρα μου. Ήταν ένα πολύ όμορφο διάστημα αυτό που περάσαμε μαζί, αλλά ανήκει πια στα «παιδικά» χρόνια» αποκαλύπτει ο πρώην αρραβωνιαστικός της.

Παραδέχεται, δε, ότι περίμενε την επαγγελματική εξέλιξη της Ελένης και πως κάποτε θα γινόταν μεγάλη σταρ της τηλεόρασης.

«Φυσικά και το περίμενα. Αν δεν το κατάφερνε αυτό η Ελένη, ποια θα το κατάφερνε. Είναι πολύ έξυπνη γυναίκα. Είναι κοντά σε όλους αλλά… don’t touch» λέει.

Πάντως, ο ίδιος δεν βλέπει καθόλου τις εκπομπές της. «Όχι, δεν βλέπω καθόλου τις εκπομπές της. Πέρα από τα χειρουργεία που έχω καθημερινά, έχω και ένα διαγνωστικό κέντρο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν προλαβαίνω να δω ούτε την Ελένη, ούτε τηλεόραση γενικότερα».