Σοκ στα MAD: 60χρονος παρενοχλούσε κοριτσάκια

09.07.2013
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε τη βραδιά των βραβείων MAD και λίγο έλειψε η εκδήλωση να τιναχθεί στον αέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένας 60χρονος άνδρας παρείσφρησε στην αρένα του Ταε Κβο Ντο, όπου βρίσκονταν πολλά κοριτσάκια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες! Η παρουσία του, όμως, έγινε αντιληπτή και όπως διαβάζουμε, στο τέλος έφαγε το ξύλο της χρονιά του!


Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν οι άντρες της εταιρίας security που είχε αναλάβει τη φύλαξη του χώρου παρατήρησαν την ύποπτη συμπεριφορά ενός 60χρονου στην κατάμεστη αρένα του γηπέδου. Ο άντρας είχε στριμωχτεί ανάμεσα σε δεκάδες κοριτσάκια (ακόμα και πολύ μικρής ηλικίας) και παρίστανε τον...εκστασιασμένο θεατή!

Οι άνδρες ασφαλείας τον έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση και διαπίστωσαν ότι παρενοχλούσε και θώπευε τα ανήλικα κορίτσια και μετά χανόταν μέσα στο πλήθος! Έτσι, αμέσως μπήκαν μέσα στο πλήθος, τον εγκλώβισαν και τον απομάκρυναν από τον κόσμο.

Τον οδήγησαν στα παρασκήνια, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ενώ όπως διαβάζουμε, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, άρχισαν να χτυπούν άγρια τον άγνωστο και να τον βρίζουν.