Από μάγκας έγινε... κούκλα!

27.08.2008
Πέρυσι στο MEGA έκαναν τη Μαρία την άσχημη όμορφη και σάρωσαν σε τηλεθέαση. Φέτος ο ΑΝΤ1 μεταμορφώνει έναν άντρα σε γυναίκα στη σειρά «La Lola», με προέλευση από την Αργεντινή, που αναμένεται να κάνει πάταγο.

AΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Πέρυσι στο MEGA έκαναν τη Μαρία την άσχημη όμορφη και σάρωσαν σε τηλεθέαση. Φέτος ο ΑΝΤ1 μεταμορφώνει έναν άντρα σε γυναίκα στη σειρά «La Lola», με προέλευση από την Αργεντινή, που αναμένεται να κάνει πάταγο.

Η εταιρεία παραγωγής και ο σταθμός ποντάρουν σε πολύ γνωστά ονόματα που θα συμμετάσχουν στη σειρά, εκ των οποίων ορισμένα εμφανίζονται για πρώτη φορά σε καθημερινό σίριαλ και θα σας εκπλήξουν! Προς το παρόν, λοιπόν, έχουν υπογράψει οι ηθοποιοί: Θανάσης Ευθυμιάδης, Άννα Αδριανού, Τάσος Χαλκιάς, Χρήστος Βασιλόπουλος, Σύλβια Δελικούρα, Σταύρος Νικολαϊδης και αναμένεται η λίστα να εμπλουτιστεί σύντομα.

Οι δύο πρώτοι παίρνουν το βάπτισμα του πυρός. Μάλιστα, τη μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί η εμφάνιση της σεναριογράφου-ηθοποιού, Άννας Αδριανού, η οποία μετά το σύντομο γκεστ που έκανε πέρυσι στο «Singles ΙΙΙ» του MEGA, φέτος είναι η δεύτερη φορά που θα ερμηνεύσει λόγια όχι γραμμένα από την ίδια, αλλά από άλλον σεναριογράφο. Θυμίζουμε ότι η τελευταία δουλειά της Άννας Αδριανού ήταν η «Επαφή» πριν από τρία χρόνια με το κανάλι της Μεσογείων.

Βέβαια, τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 υπογράφει ένα πρόσωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στη γραφή. Ο λόγος για την Άννα Χατζησοφιά, έτερο συγγραφικό δίδυμο του Χάρη Ρώμα. Οι δυο τους έχουν χαρίσει ανεπανάληπτες τηλεοπτικές επιτυχίες (βλέπε: «Καφέ της Χαράς», «Κωνσταντίνου & Ελένης», «Οι μεν και οι δεν», «Κακός Βεζύρης» κ.λπ.).

Όσο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς, τους έχουμε ξαναδεί σε καθημερινό concept. Ο Τάσος Χαλκιάς είχε πρωταγωνιστήσει στη «Λίμνη των στεναγμών» του ALTER. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μας συστήθηκε μέσα από τον «Έρωτα» του ΑΝΤ1. Η Σύλβια Δελικούρα είχε παίξει στις «Φιλοδοξίες» (MEGA) και ο Σταύρος Νικολαϊδης στο «Κάτω από την Ακρόπολη» (ALPHA).

Όσον αφορά στο στόρι, περιληπτικά να σας πούμε ότι μια κοπέλα καταριέται τον αγαπημένο της επειδή την απατά συνέχεια. Κι έτσι εκείνος από Άδωνις μεταμορφώνεται σε καλλονή. Το πρωτότυπο κόνσεπτ μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην αργεντίνικη τηλεόραση πριν από επτά χρόνια.

Ιδού η «Lola»
Πάντως, επειδή πολλά ακούγονται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κανένας από τους προαναφερόμενους ηθοποιούς δεν πρόκειται να υποδυθεί τον ήρωα που θα μεταμορφωθεί σε καλλονή. Διότι η παρουσία του συγκεκριμένου χαρακτήρα είναι πολύ μικρή και θα τον βλέπουμε μόνο σε flash back που θα κάνει ως γυναίκα πια. Από κει και πέρα, η εταιρεία παραγωγής προσπέρασε και το σκόπελο... Lola. Η ηθοποιός, λοιπόν, που θα την υποδυθεί είναι η Άντα Λιβιτσάνου. Την οποία έχουμε δει στον «Εραστή δυτικών προαστίων» ως αδελφή του Αλέξη Γεωργούλη, ενώ ακολούθησαν τα σίριαλ «Πάλι από την αρχή» και «Coupling». Τέλος, να αναφέρουμε ότι τις σκηνοθετικές οδηγίες στους ηθοποιούς του νέου εγχειρήματος θα δίνουν τρία πρόσωπα: Κώστας Κωστόπουλος («Βέρα στο δεξί», «Έρωτας»), Θανάσης Τσαουσόπουλος και Στάμος Τσάμης.