Σατανικό: Ελεονώρα & Ελένη βγήκαν με τα ίδια ρούχα

08.01.2013
Μα τι σατανική σύμπτωση ήταν αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας;

Του Άι Γιαννιού ανήμερα και η Ελένη Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη είχαν πολλά κοινά. Και οι δύο κυρίες είχαν τους πρώην τους Γιάννηδες που γιόρταζαν και οι δύο είπαν, λόγω και της ημέρας, να βάλουν τα πιο καλά τους ρούχα. Και φόρεσαν το ίδιο μπορντό -άσπρο σύνολο!!!

Ω ναι. Οι δύο αντίπαλες βγήκαν με τα ίδια ακριβώς ρούχα (παντελόνα, λευκό τοπ και μαύρη ζώνη) με τη διαφορά ότι η Μελέτη είχε κοτσάρει κι ένα μαύρο κολιέ. Γιατί κατά τα άλλα, διδυμάκια τα κορίτσια. Μέχρι και η Ευγενία Μανωλίδου που παρακολουθούσε τις εκπομπές, έμεινε έκπληκτη με την ταύτιση τους. “Συγνώμη παιδιά, η Ελένη και η Ελεονώρα φοράνε τα ίδια ρούχα σήμερα ή μου φαίνεται;” Έγραψε στο Twitter.

Και τη σύμπτωση αυτή δεν την άφησε ασχολίαστη η Ελεονώρα, η οποία χώρισε στη μέση την οθόνη κι από τη μία ήταν η αφεντιά της κι από την άλλη το διδυμάκι Λενιώ.

«Βρε Ελένη, μου το είπε η μαμά μου, μου το είπαν οι τηλεθεατές. Και να φανταστείς πως το έχω και σε πράσινο το ίδιο φόρεμα, αλλά είπα είναι πιο ωραίο σε κόκκινο" σχολίασε κι εξήγησε (σε περίπτωση που πας να σκεφτείς πονηρά) ότι δεν έχει ιδέα η μία τι ρούχο θα βάλει η άλλη, αφού βγαίνουν την ίδια ώρα.