Ελένη: Η γκάφα με τη φωτογραφία του Ματέο με τα παιδιά

07.01.2013
Σε κρίση πανικού βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη πριν από δύο βράδια μετά από μία γκάφα δική της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε κατά λάθος στο Twitter μία φωτογραφία όπου ήταν ο Ματέο αγκαλιά με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της. Μόλις το Λενιώ κατάλαβε τι είχε κάνει, ήρθε και λούστηκε με κρύο ιδρώτα, ενώ υποθέτουμε ότι μες στην ταραχή ζητούσε βοήθεια από τους διαδικτυακούς φίλους να της πουν πώς να κατεβάσει την επίμαχη φωτογραφία.

Ο πανικός της Μενεγακη είχε να κάνει με τα παιδιά της, αφού μετά το διαζύγιο της δεν θέλει να δημοσιεύονται φωτογραφίες τους. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι στην ιδέα και μόνο ότι κάποιος από τους χρήστες θα αναδημοσιεύσει την φωτογραφία, τρελάθηκε.

«Παρακαλώ μην ανεβάσετε την φωτό με τα παιδιά γιατί έγινε από λάθος! Ευχαριστώ!», έγραψε χαρακτηριστικά. Οι followers έσπευσαν να την βοηθήσουν, κάποιοι που είδαν τη φωτογραφία σχολίαζαν ότι τα παιδιά μοιάζουν στον Γιάννη Λάτσιο, ενώ άλλοι της είπαν με βεβαιότητα ότι «κάποιοι θα την χρησιμοποιήσουν». Αυτό ήταν. Το Λενιώ φρόντισε να δείξει τις διαθέσεις της σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο.

«Ελπίζω να μην κάνουν αυτό το λάθος», απάντησε χαρακτηριστικά και για να μη σε ζαλίσω, με τα πολλά η φωτογραφία κατέβηκε.

Εμ Ελένη μου, προσέχουμε τι ανεβάζουμε και που......