Σκορδά: Με σπασμένο πόδι στο Πρωινό mou

17.12.2012
Την ματιάσανε την Φαίη Σκορδά και ήρθε η γυναίκα κι έσπασε το πόδι της χριστουγεννιάτικα.

Είναι να μη σου κάτσει τέτοια ατυχία και της Φαίης, αλίμονο, της έκατσε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Η παρουσιάστρια το σαββατοκύριακο βρέθηκε στα Τρίκαλα Κορινθίας και από μία απροσεξία της έπεσε και χτύπησε στο πόδι.

Της έβαλαν πάγο, της έδωσαν και αναλγητικά, όμως, ο πόνος γινόταν όλο και πιο έντονος κι έτσι επέστρεψαν άρον άρον στην Αθήνα, όπου ο Γιώργος Λιάγκας τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα και της έβαλαν το πόδι στο γύψο.

Ωστόσο, ατύχημα και γύψος δεν πτόησαν την Φαίη, η οποία βρέθηκε κανονικά το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του Πρωινού mou. Με μία καθυστέρηση 45 λεπτών μετά την έναρξη, η παρουσιάστρια βρέθηκε κανονικά στη θέση της. "Δεν πονάνε τα παλικάρια!", είπε, αλλά ο Λιάγκας αντέδρασε: "Αυτοί που τα κουβαλάνε, πονάει η μέση τους όμως"!

Εξάλλου, πριν ξεκινήσουν για το στούντιο της εκπομπής είχε γράψει στο Twitter του: "Βάζω αγκαλιά τη Φαίη στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε για Mega. Ρομαντισμός; Δυστυχώς όχι... Σπάσιμο. Τα λέμε στις 10! Καλή εβδομάδα…»