Τον χάσαμε τον Αϊβάζη

17.12.2012
Μια του Γιάννη του Αϊβάζη, δυο του Γιάννη Αϊβάζη η τρίτη ήτο και φαρμακερή. Την πόρτα εξόδου από το Dancing with the stars είδε στο live της Κυριακής ο γνωστός ηθοποιός,

ο οποίος αν κι έμοιαζε... εφτάψυχος (η προτίμηση του κοινού ήταν εμφανής στα προηγούμενα Live) τελικά δεν κατάφερε να «διασωθεί». Εξάλλου, είχε την χαμηλότερη βαθμολογία (30 βαθμούς) και όσο να κάνει, ήταν δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά με τον άλλο υποψήφιο προς αποχώρηση, Σπύρο Σούλη (34β)

Και να φανταστείς, ότι σε αυτό το live ο Αϊβάζης έκανε την καλύτερη ever εμφάνιση του στο show. Τουλάχιστον, είναι κι αυτό μια παρηγοριά. Γιατί, βλέπεις ο ηθοποιός στενοχωρήθηκε που έφυγε, αφού του άρεσε το όλο σκηνικό. «Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι. Έβαλα τον χορό μέσα στη ζωή μου έστω για πέντε εβδομάδες!» δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Όσο για τον Σούλη, αν και ήταν τέσσερις θέσεις πάνω από το τέλος (ο Τσαλίκης συγκέντρωσε 32 βαθμούς και ο Αναδιώτης 33) ο κόσμος τον έριξε στο «καναβάτσο» και από το βλέμμα του, καταλάβαινες ότι δεν του άρεσε καθόλου η εξέλιξη αυτή.

Επίσης, να πούμε πως πριν ξεκινήσει το show, παίχτηκε ένα «θρίλερ» με την παρτενέρ του Αϊβάζη, Ευτυχία, αφού ακουγόταν έντονα όλες τις προηγούμενες μέρες ότι θα δήλωνε παραίτηση από το Dancing. Αυτό δεν έγινε, αλλά τελικά αποχώρησαν. Επίσης, ο Αϊβάζης όλη την εβδομάδα είχε κάνει τις λιγότερες πρόβες από τους υπόλοιπους.