Παπαδάκης: Έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη!

31.01.2012
Λίγο το χιόνι, λίγο το κρύο που ναι καιρός για δύο, λίγο το πρωτοσέλιδο της Espresso που αποκάλυπτε την καψούρα γνωστού ηθοποιού για την Ελένη Μενεγάκη, ήρθε ο Γιώργος Παπαδάκης κι άρχισε τις εξομολογήσεις.

Λίγο το χιόνι, λίγο το κρύο που ναι καιρός για δύο, λίγο το πρωτοσέλιδο της Espresso που αποκάλυπτε την καψούρα γνωστού ηθοποιού για την Ελένη Μενεγάκη, ήρθε ο Γιώργος Παπαδάκης κι άρχισε τις εξομολογήσεις. Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε ο παρουσιαστής και τα εσώψυχά του. Όταν, δε, έκανε και δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη, ήρθε το μάτι μας κι άνοιξε μεμιάς.

«Κι εγώ Ελένη μου ήμουν ερωτευμένος μαζί σου, αλλά το ξεπέρασα», είπε ο Παπαδάκης και τον πλημμύρισαν αναμνήσεις από την εποχή που τα δυο τους συστεγάζονταν στον ΑΝΤ1 και ήτο μια μεγάλη κι αγαπημένη οικογένεια. Και συνέχισε την εξομολόγηση:

«Τόσα χρόνια την είχα δίπλα μου. Στην αρχή την βλέπαμε και λέγαμε… ωπ!!! Μετά τη βλέπαμε σαν αδελφή μας. Τελείωσε μετά. Αλλά στην αρχή… ζέστη», είπε και φούντωσε ο άνθρωπος. Έκανε αέρα στον εαυτό του για να συνέλθει κι ευτυχώς που συνήλθε, διότι στο τσακ τη γλίτωσε και δεν τον έβγαλαν στο χιόνι για να «ξεφύγει» από τις αναμνήσεις.

Βέβαια, στο τέλος μία ατάκα του μας μπέρδεψε και δεν ξέρουμε πώς να την πάρουμε. Ως σπόντα; Ως υπονοούμενο; Ή ως ένα από τα γνωστά αστεία του Παπαδάκη, που τα ακούς και πέφτεις στα πατώματα και χτυπιέσαι σαν χταπόδι; «Μετά εντάξει… αδελφή μου. Όχι εγώ. Η Ελένη αδελφή μου. Γιατί στον ΑΝΤ1…»....