Διάσημος ηθοποιός καψούρης με την Ελένη!

31.01.2012
Θραύση κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο Χόλιγουντ με την ομορφιά της κι αφήνει κάτι ταλαίπωρες καρδιές ξάγρυπνες τα βράδια. Και μη γελάς, δεν είναι αστείο. Νεαρός σταρ του Χόλιγουντ, ελληνικής καταγωγής, δηλώνει

Θραύση κάνει η Ελένη Μενεγάκη στο Χόλιγουντ με την ομορφιά της κι αφήνει κάτι ταλαίπωρες καρδιές ξάγρυπνες τα βράδια. Και μη γελάς, δεν είναι αστείο. Νεαρός σταρ του Χόλιγουντ, ελληνικής καταγωγής, δηλώνει καψούρης με το Λενιώ και είναι τέτοιο το ζόρι που τραβάει για πάρτη της, που ο ταλαίπωρος έχει γίνει... Αλ Πατσίνο στο Insomnia!

Ο λόγος για τον Theo James Taptiklis, πρωταγωνιστή στην ταινία Underworld, ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ, ενώ έχει τρελάνει τις γυναίκες στην Βρετανία με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του BBC, «Bedlam». Ο σέξι Theo έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Σατσίδη και παραδέχτηκε την καψούρα του για την Μενεγάκη. «Η Ελένη είναι μια γυναίκα που όταν την σκέφτεσαι μένεις άγρυπνος τη νύχτα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και να φανταστείς ότι την έχει δει μία φορά στην τηλεόραση όταν είχε έρθει στην Ελλάδα. Αλλά αυτή η φορά ήτο αρκετή για να φάει τρελό κόλλημα μαζί της και να την σκέφτεται εκεί στα ξένα. «Θεωρώ ότι είναι η πιο sexy Ελληνίδα. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση το χαμόγελό της και η λάμψη της εκείνο το πρωί. Αν και δεν μπόρεσα να καταλάβω πολύ καλά τι ακριβώς έλεγε, ωστόσο έμεινα καρφωμένος στην τηλεόραση και τη χάζευα» δήλωσε, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να την γνωρίσει από κοντά.

Ματέο διαβάζει;;;;