Η Νικολούλη πάει Χόλιγουντ

31.01.2012
Ηθοποιοί έχουν μετακομίσει στο Χόλιγουντ κυνηγώντας το όνειρο της καριέρας κι έρχεται η Αγγελική Νικολούλη κι έτσι απλά τους «τρώει» τη δουλειά. Μιλάμε έχει τρελό σουξέ κι εταιρείες παραγωγής ζητούν

Ηθοποιοί έχουν μετακομίσει στο Χόλιγουντ κυνηγώντας το όνειρο της καριέρας κι έρχεται η Αγγελική Νικολούλη κι έτσι απλά τους «τρώει» τη δουλειά. Μιλάμε έχει τρελό σουξέ κι εταιρείες παραγωγής ζητούν να συνεργαστούν μαζί της. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν τη Νικολούλη να συνεργάζεται με τον Τομ Κρούζ (μην το ακούσει αυτό ο Γεωργούλης και ο Βασιλόπουλος) πάνω στην ιστορία του μικρού Μπεν, που είχε εξαφανιστεί στην Κω πριν 20 χρόνια.

Η ιστορία με τον Τομ δεν ισχύει, όπως λέει η ίδια (μπορούν να ανακουφιστούν Γεωργούλης και Βασιλόπουλος) αφού δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του ή με την εταιρία. Με άλλες εταιρείες παραγωγής του Χόλιγουντ, όμως, έχει επαφές, οι οποίες της ζητούν να κάνουν είτε σειρά είτε ντοκιμαντέρ, κάποιες από τις συγκλονιστικές υποθέσεις που έχει χειριστεί στην εκπομπή της.

Η Νικολούλη μίλησε στην κάμερα του Star, αλλά δεν ήθελε να πει περισσότερες λεπτομέρειες. «Ναι ισχύει αυτό. Βρέθηκα με κάποιες εταιρίες, ήρθα σε επαφή, και μένει τώρα να εργαστώ πάνω σε αυτό. Μην ξεχνάμε πως η ζωή δίνει τα καλύτερα σενάρια κι εκείνοι διψάνε για τέτοιες ανθρώπινες ιστορίες»

Μήπως να έβαζε όρο να δώσουν ένα ρολάκι στα ξενιτεμένα μας παιδιά; Αφού έχει τα κονέ