Σκάνδαλο: Απαγορεύουν στην Μελέτη να παίζει Ελένη;

29.11.2011
Βρε κοίτα κάτι φωτιές που ανάβει η Ελεονώρα Μελέτη και δεν είναι και η πρώτη φορά. Μία απάντηση της παρουσιάστριας σε απορία follower της, γιατί δεν παίζουν στην «Πρωινή Μελέτη» την Ελένη Μενεγάκη, έρχεται

Βρε κοίτα κάτι φωτιές που ανάβει η Ελεονώρα Μελέτη και δεν είναι και η πρώτη φορά. Μία απάντηση της παρουσιάστριας σε απορία follower της, γιατί δεν παίζουν στην «Πρωινή Μελέτη» την Ελένη Μενεγάκη, έρχεται να βάλει... μπουρλότο! «Μας απαγορεύεται να παίξουμε την Ελένη» έγραψε. Και λύνει την απορία μας, αφού από τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησε η εκπομπή δεν έχουν παίξει καθόλου Ελένη, ενώ πέρυσι δεν περνούσε μέρα που να μην έχουν κι ένα θεματάκι από «βασίλισσα»

Και να πεις ότι φέτος δε δίνει θέματα το Λενιώ; Από την ιστορική της μετακίνηση στη μεσημεριανή ζώνη, μέχρι την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση με Ματέο στα μπουζούκια. Κι άλλα πολλά, βεβαίως βεβαίως που έχουν περάσει στο βρόντο για την εκπομπή της Ελεονώρας.

Μεταξύ μας, είχαμε υποψιαστεί για το... άτυπο εμπάργκο στο Λενιώ, αφού πλέον είναι αντίπαλος του καναλιού και δη της Νικολλέτας Ράλλη, που από την αρχή τόσα επένδυσαν πάνω της (σνιφ, σνιφ). Άλλο άμα η επένδυση αγγίζει τα όρια του... κραχ!

Φίλη της Μελέτη στο Twitter της έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα: «Ρε συ Ελεονωρα σας παρακολουθώ τόσα χρόνια και πρώτη φορά δεν παίξατε Λάκη στην εκπομπή!! επειδή ήταν η Ελένη εκεί δλδ? τραγικό!!!» Και τι λες εσύ ότι της απάντησε η αθεόφοβη η Ελεονώρα; «Μας απαγορεύεται να παίξουμε την Ελένη, λόγω στήριξης στην Νικολεττα... Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό» Και στο τέλος κότσαρε και μία θλιμμένη φατσούλα.

Ωραία πράγματα. Και μην ξεχνάς ότι τούτη δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελέτη μέσα από το Twitter παραδέχεται ότι παίζει «εμπάργκο» με Μενεγάκη στο κανάλι, αφού πριν λίγο καιρό πάλι είχε γράψει σε φίλο της ότι δεν της επιτρέπουν να παίζει Ελένη!!!