Ματέο πες αλεύρι... και παιδί σε περιμένει!

29.11.2011
Να θέλεις τώρα να αγιάσεις και η Ελένη η Μενεγάκη να μη σε αφήνει. Μανούλα στις σπόντες και τα υπονοούμενα, η παρουσιάστρια άφησε μέσα από την εκπομπή της ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναγίνει μάνα! Ακούει Ματέο;

Να θέλεις τώρα να αγιάσεις και η Ελένη η Μενεγάκη να μη σε αφήνει. Μανούλα στις σπόντες και τα υπονοούμενα, η παρουσιάστρια άφησε μέσα από την εκπομπή της ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναγίνει μάνα! Ακούει Ματέο; Η αγαπημένη το δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν έχει κλείσει ως μάνα, αφήνοντας «παραθυράκι» για μία τέταρτη επίσκεψη του πελαργού!

Αφορμή για τη δήλωση στάθηκε ο καλεσμένος της μακιγιέρ, ο οποίος είχε βάψει την Ελένη σε μία επαγγελματική φωτογράφηση όταν ήταν έγκυος. «Τελευταία φορά που με έβαψες ήταν σε μια φωτογράφηση, όταν ήμουν έγκυος» του είπε κι εκείνος συμφώνησε: «Ναι, στην μικρή». Η Μενεγάκη βέβαια τον διόρθωσε ότι σε εκείνη τη φωτογράφηση ήταν έγκυος στη μεγάλη της κόρη και τέλος πάντων, του εξήγησε πώς έχει με τα παιδιά της: γιος, κόρες, πρωτότοκος και τα λοιπά....

Με ανοικτό το στόμα έμεινε ο μακιγιέρ: «Τρία παιδιά και είσαι σε αυτή την κατάσταση; Μπράβο! Τελείωσες και γρήγορα» της είπε ο μακιγιέρ και όχι η Ελένη δεν έμεινε στο κοπλιμάν που εισέπραξε, αλλά της έκατσε άσχημα η διαπίστωση ότι «τελείωσε»! «Τι τελείωσα; Δεν τελείωσα!» απάντησε κατηγορηματικά και ναι το πιάσαμε το υπονοούμενο.... η Μενεγάκη δεν έχει τελειώσει με τις γέννες.

Βέβαια, όταν κατάλαβε τι είπε ο στόμας της (που στα αυθόρμητα λέει και μεγάλες αλήθειες) προσπάθησε να τα μαζέψει, γιατί ώρα είναι να της χρεώσουν εγκυμοσύνη στο καπάκι. Αλλά τα μπέρδεψε χειρότερα. «Δεν ξέρω τι εννοείς τελείωσα, αλλά γενικώς δεν έχω τελειώσει! Δεν ξέρω γιατί μιλάς, εγώ μιλάω για τα πάντα. Είμαι στην πιο δημιουργική μου φάση». Don’t worry Ελενίτσα και το έχουμε καταλάβει σε τι φάση είσαι.