Μπεκατώρου: Η Δρούζα της είχε φερθεί άσχημα!

29.11.2011
Βλέπεις εσύ την Μαρία Μπεκατώρου ήρεμη δύναμη, καλή με όλους και μες στο γέλιο και είσαι σίγουρος ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει τσακωθεί με άνθρωπο ή δεν είχε καμία κόντρα, όπως άλλα και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Βλέπεις εσύ την Μαρία Μπεκατώρου ήρεμη δύναμη, καλή με όλους και μες στο γέλιο και είσαι σίγουρος ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει τσακωθεί με άνθρωπο ή δεν είχε καμία κόντρα, όπως άλλα και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα. Και όμως. Και η Μπεκατώρου είχε στο παρελθόν μία διαμάχη, συγκεκριμένα με την Άννα Δρούζα και γι αυτή την ιστορία μίλησε στο «Πρωινό mou» όταν πήγε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην κουβέντα που είχαν, αναρωτήθηκε αν εκείνη έχει τσακωθεί ποτέ με κάποιον άνθρωπο στη ζωή της, μιας και φαίνεται πολύ πράος και ήρεμος χαρακτήρας. Και η απάντηση της μας άφησε έκπληκτους. «Βεβαίως και έχω τσακωθεί. Εγώ βασικά δεν μασάω τα λόγια μου. Δηλαδή, αν κάποιος με στενοχωρήσει ή με εκνευρίσει θα του το πω. Μια μόνο παρουσιάστρια με έχει κάνει κι έχω αισθανθεί άσχημα. Η Άννα Δρούζα!!» είπε και συνέχισε: « Είναι ο μόνος άνθρωπος με τον οποία είχα ενοχληθεί και είχα στενοχωρηθεί πρώτα. Και εγώ, αλλά και η οικογένειά μου και ο άντρας μου».

Η ιστορία της διαμάχης ανάμεσα στις δύο γυναίκες που στεναχώρησε τα μάλα την Μπεκατώρου έχει ως εξής: Πριν από χρόνια η Δρούζα την κάλεσε στην εκπομπή της προκειμένου να μιλήσουν για την τηλεοπτική πραγματικότητα. Και προς μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη της Μαρίας, στον καναπέ μαζί της κάθονταν και οι πρωταγωνιστές των περίφημων τότε εκπομπών της Αννίτας Πάνια! Με λίγα λόγια, η Δρούζα είχε φωνάξει την Μπεκατώρου ως ακόμη ένα... trash πρόσωπο της τότε τηλεοπτικής πραγματικότητας. Και την ίδια διαπίστωση έκανε και ο Λιάγκας.

«Σε φώναξαν, δηλαδή, ως «trash πρόσωπο» κατά κάποιο τρόπο. Γιατί δεν σηκώθηκες να φύγεις;» της είπε. «Ναι, ως «παρατράγουδο». Γι αυτό τα βάζω με τον εαυτό μου πολλές φορές. Γιατί δεν θέλω κάποια φορά να δημιουργήσω άσχημη εντύπωση. Κι αυτό με πνίγει! Ότι δεν μπορώ, δηλαδή, να συμπεριφερθώ όπως πρέπει. Και πνίγω το συναίσθημά μου και τη στενοχώρια μου για να μη στενοχωρήσω άλλους. Ντρέπομαι κι αυτό χρήζει ψυχανάλυσης» απάντησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια προσπάθησε να βρει κάποιον από την παραγωγή, αλλά δεν τα κατάφερε. Ακόμη και στο μήνυμα που τους άφησε, κανείς δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί της να της ζητήσει έστω μία «συγνώμη» που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Κι εννοείται ότι ούτε η τότε παρουσιάστρια, Δρούζα μπήκε στον κόπο.