Ο Βαγγέλης «βύθισε» στο σκοτάδι τη Νάντια

29.11.2011
Με την χαρά των πρώτων ημερών έμεινε η Νάντια Μπουλέ, η οποία για πρώτη φορά μπορούσε να υπερηφανευτεί ότι επιτέλους κάνει μία εκπομπή που συγκινεί την... AGB. Αλλά φευ για τη νεόκοπη παρουσιάστρια

Με την χαρά των πρώτων ημερών έμεινε η Νάντια Μπουλέ, η οποία για πρώτη φορά μπορούσε να υπερηφανευτεί ότι επιτέλους κάνει μία εκπομπή που συγκινεί την... AGB. Αλλά φευ για τη νεόκοπη παρουσιάστρια ήρθε σαν τον σίφουνα... ο Βαγγέλης και την έριξε στο... μαύρο σκοτάδι. Black out όνομα και πράμα παθαίνει η εκπομπή της Μπουλέ κάθε Δευτέρα βράδυ, οπότε και στη «μάχη» ρίχτηκε η νέα σειρά του Mega, «Με λένε Βαγγέλη».

Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει σειρές και αυτό φαίνεται στα νούμερα. Αν και χθες η νέα σειρά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο είχε μία πτώση στην τηλεθέαση κάνοντας 36,6%. Το Black out, πάλι, συγκέντρωσε 24%. Δεν είναι κακό, αν σκεφτείς τον... καταποντισμό που υπέστη το Wipe out. Γιατί μπορεί τα τούρκικα σήριαλ να ανθούν στην τιβί και να ζουν μεγάλες στιγμές στον πίνακα της AGB, όμως το... «Ελλάς – Τουρκία συμμαχία» δε συγκινεί τον κόσμο.

Έτσι, το ελληνοτουρκικό wipe out κάθε Δευτέρα βράδυ υποφέρει με τη νέα σειρά του Mega απέναντι. Μιλάμε, ο Θοδωρής Αθεριδης, η Μαρία Καβογιάννη και η οικογένεια τους ζουν μεγάλες στιγμές. Και για του λόγου το αληθές, το "Πίσω στο Σπίτι" έκανε 44,8%. Μεγαλεία λέμε.