Καινούργιου vs Σκορδά: «Το στυλ της είναι λαϊκό και δεύτερο»!

29.11.2011
Πώς το λέει η παροιμία: «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Ή το άλλο... «βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με». Αν και στην περίπτωση της Κατερίνας (Ολο)Καίνουργιου ταιριάζει το... «βγάλε το σούπερ μινάκι σου και βάρα με».

Πώς το λέει η παροιμία: «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Ή το άλλο... «βγάλε τη σκούφια σου και βάρα με». Αν και στην περίπτωση της Κατερίνας (Ολο)Καίνουργιου ταιριάζει το... «βγάλε το σούπερ μινάκι σου και βάρα με». Η νεαρή παρουσιάστρια που φέτος έχει απασχολήσει με την εξωτερική της εμφάνιση, ενδυματολογική (αυτά τα καυτά σορτσάκια και τα σούπερ ντούπερ μίνι) και... αισθητική πήγε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και σχολίασε τις εμφανίσεις των τηλεοπτικών προσώπων.

Και μέχρι εδώ, καλά. Όταν όμως ήρθε η σειρά της Φαίης Σκορδά, της... διαδόχου δλδ (αντικατέστησε με τον Γιώργο Λιάγκα την τότε... πεντάμορφη πεντάδα) στο πρωινό του Mega, ο στόμας της (Ολο)Καίνουργιου έσταξε φαρμάκι. Βλέπεις, το στυλ της Φαίης τον καιρό που ξεκινούσε στο alter, δεν της άρεσε και για να το θυμηθεί τώρα, φανταζόμαστε ότι έχει... στοιχειώσει το Κατερινιώ. «Λαϊκό και δεύτερο» χαρακτήρισε το στυλ της Σκορδά και μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε η Ελένη και το πάνελ της.


“Η Φαίη είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που έχει αλλάξει τελείως, από τότε που ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε στο Alter. Τότε είχε ένα στυλ, που δεν θέλω να το χαρακτηρίσω για να μην φανεί κάπως, αλλά ήταν πιο λαϊκό, το είχε κάνει πιο λαϊκό και δεύτερο...», δήλωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Η Ελένη προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να υποβαθμίσει τους χαρακτηρισμούς της (Ολο)Καίνουργιου, εξηγώντας ότι εννοούσε ότι τότε το στυλ της Φαίης ήταν... προκλητικό. Αλλά, χαμπάρι... ο Τρύφωνας. Το Κατερινιώ συνέχισε, λέγοντας ότι τότε δεν της άρεσαν κάποια αστραφτερά πράγματα της Φαίης. Αλλά η τελευταία μπορεί να ηρεμήσει, διότι η «γκουρού του στυλ» εγκρίνει το νέο της στυλ. Αλλά η Ελένη δεν την άφησε να συνεχίσει και πήγε αμέσως σε διαφημίσεις. Είναι να ρισκάρει με τούτη;