Η Τατιάνα στη θέση του Αιμίλιου Λιάτσου;

25.10.2011
Παρελθόν αποτελεί από την προηγούμενη εβδομάδα ο Αιμίλιος Λιάτσος για το Star και η είδηση του ξαφνικού «διαζυγίου» μετά από επτάμισι χρόνια συνεργασίας προκάλεσε ένα κάποιο σοκ. Τη θέση του Αιμίλιου από τις πρώτες κιόλας μέρες απουσίας του

Παρελθόν αποτελεί από την προηγούμενη εβδομάδα ο Αιμίλιος Λιάτσος για το Star και η είδηση του ξαφνικού «διαζυγίου» μετά από επτάμισι χρόνια συνεργασίας προκάλεσε ένα κάποιο σοκ. Τη θέση του Αιμίλιου από τις πρώτες κιόλας μέρες απουσίας του – τότε που ξέραμε ότι έλειπε λόγω… ίωσης - έχει πάρει η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία μοιράζεται κάθε βράδυ την παρουσίαση του δελτίου και με διαφορετικό παρουσιαστή. Μέχρι και με τον Θοδωρή Δρακάκη παρουσίασε τις ειδήσεις κι έχουμε να πούμε ότι το δίδυμο ήτο μία ευχάριστη έκπληξη.

Και μπορεί τα σχόλια για την παρουσία της Λαμπίρη στο δελτίο να είναι καλά σε γενικές γραμμές, στο κανάλι φαίνεται ότι δεν έχουν και μεγάλη εμπιστοσύνη κι αισιοδοξία ότι μπορεί με τη μία να πέσει στα…βαθιά. Γι αυτό άλλωστε κάθε φορά της κοτσάρουν κι από έναν δίπλα. Μεταξύ μας, το να αντικαταστήσει η Λαμπίρη τον Λιάτσο, που οκτώ χρόνια έχει βάλει τη σφραγίδα του κι έχει κατακτήσει το δελτίο του Star τα νεανικά κοινά, δεν το λες και…ασφαλή λύση. Και σε μία δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε, χρειάζεται ένα δυνατό κι έμπειρο όνομα για τη «διαδοχή».

Και μάντεψε ποια σκαρφίστηκε ο Σταμάτης Μαλέλης… την Τατιάνα Στεφανίδου! Εξάλλου, η Τάτι έχει εμπειρία στις ειδήσεις, αφού πριν χρόνια ήταν στο δελτίο του ΑΝΤ1. Έτσι και έμπειρη είναι και όνομα δυνατό και πιασάρικο. Μάλιστα, ακούσαμε στο «Πολύ Μπλα Μπλα» ότι η πρόταση της έγινε κιόλας, αλλά εκείνη είπε ένα ωραιότατο «ευχαριστώ δεν θα πάρω». Σου λέει η παρουσιάστρια και ειδήσεις και «Μίλα» δεν θα τα βγάλω πέρα. Superwoman δεν είναι, ενώ το «Μίλα» που τελευταία έχει γίνει… «Κατρακύλα» θέλει δουλειά για να ανακάμψει.

Και κάπου εκεί πέφτει η ιδέα να αφήσει το «Μίλα». Που απώλεια δεν τη λες. Αλλά εκεί ήταν ανένδοτη η Στεφανίδου, επειδή δεν θέλει να αφήσει χωρίς δουλειά τους συνεργάτες της στα μέσα της περιόδου. Αλλά μη νομίζεις, το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη κι αναμένεται νέο ραντεβού με Μαλέλη για να ξανασυζητήσουν το θέμα. Μεταξύ μας, αλλά αν ο Μαλέλης βάλει κάτι στο μυαλό, δύσκολα δεν το καταφέρνει. Ας θυμηθούμε στο πρόσφατο παρελθόν την περίπτωση της Λαμπίρη….