Αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Harry: Συναντήθηκε με τον πατέρα του, Κάρολο, μόνο μετά από πίεση της βασίλισσας

20.04.2022
Αποκάλυψη για τον πρίγκιπα Harry: Συναντήθηκε με τον πατέρα του, Κάρολο, μόνο μετά από πίεση της βασίλισσας
Οι fans της βασιλικής οικογένειας το χάρηκαν πολύ που ο πρίγκιπας Harry, η Μeghan Markle και η βασίλισσα Ελισάβετ είχαν τελικά αυτή την πολυαναμενόμενη συνάντηση στο Παλάτι, ωστόσο υπάρχει μια εσωτερική πληροφορία ότι η κρυφά προγραμματισμένη συνάντηση δεν περιελάμβανε τον πρίγκιπα Κάρολο. Σύμφωνα με έναν ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων, η συνάντηση του Harry με τον μπαμπά του έγινε μετά από παρότρυνση της γιαγιάς του, η οποία ήθελε να δει τον γιο και τον εγγονό της να λύνουν τα θέματα τους.

Η σχολιάστρια του NBC News, Daisy McAndrew είπε στο The Today Show ότι η κρυφή συνάντηση με τη βασίλισσα είναι «ένα σημάδι των πραγμάτων που θα ακολουθήσουν», καθώς ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προσπαθούν να επανασυνδεθούν με τη βασιλική οικογένεια. Πρόσθεσε ότι η «ανοικοδόμηση αυτών των γεφυρών» θα ενθαρρύνει πιθανώς την οικογένεια που ζει στην Αμερική, να επανενωθεί με τη βασιλική οικογένεια το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας. Αν και αυτή η πιθανότητα φαίνεται να κινείται προς μια θετική κατεύθυνση, δεν φαίνεται ότι ο Harry ήθελε το ταξίδι του στο Λονδίνο να συμπεριλάβει τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η McAndrew αποκάλυψε ότι ο Harry συναντήθηκε με τον μπαμπά του «με την επιμονή της βασίλισσας… για 15 λεπτά πριν συναντήσει τη βασίλισσα στο ιδιωτικό της διαμέρισμα». Έτσι, αυτό δίνει στον κόσμο μια εικόνα για το πώς πάνε τα πράγματα μεταξύ των δύο. Όχι τόσο καλά, ακόμα κι αν απόλαυσαν αυτή τη σύντομη συνάντηση. Η ειδική επί βασιλικών θεμάτων μοιράστηκε επίσης την άποψή της για την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης του Harry και του πρίγκιπα William.

«Εκείνη την ημέρα, ο William και η Kate ήταν στο εξωτερικό για διακοπές για σκι. Ελπίζω ότι αυτό είναι μια σύμπτωση και όχι μια σκόπιμη απόφαση του Harry να αποφύγει τον αδελφό του», πρόσθεσε. «Πιστεύουμε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο αδελφών είναι ακόμα πολύ κακές». Φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ καλά μεταξύ του Ηarry και της Βασίλισσας, αλλά αυτή ενθαρρύνει τον αγαπημένο της εγγονό να ξεπεράσει τα υπόλοιπα εμπόδια της οικογένειας. Μπορεί να μην ήθελε να το κάνει ο ίδιος, αλλά η 95χρονη γιαγιά του θα ήθελε πιθανώς να δει μια ενότητα μετά από πολλά χρόνια διαμάχης στο παλάτι.