Πρίγκιπας Harry: Αποκάλυψε τι λέει στα παιδιά του για τη γιαγιά τους, πριγκίπισσα Diana

21.04.2022
Πρίγκιπας Harry: Αποκάλυψε τι λέει στα παιδιά του για τη γιαγιά τους, πριγκίπισσα Diana
Πανταχού παρούσε η πριγκίπισσα Diana -και- στη ζωή των Sussexes.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ζωή του πρίγκιπα Harry έχει περάσει από μια σειρά από αλλαγές. Απέκτησε έναν γιο, τον Archie και μια κόρη, την Lilibet μετέφερε την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες και δημιούργησε το ίδρυμα Archewell μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle. Μέσα από όλα αυτά, η ανάμνηση της μαμάς του πρίγκιπα Harry, της πριγκίπισσας Diana, δεν ήταν μακριά από το μυαλό του και όπως αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Today’s και στην Hoda Kotb, μιλάει συχνά στα παιδιά του για την αγαπημένη τους «Γιαγιά Diana».

Diana, William και Harry στο πιο συγκινητικό βίντεο που έχεις δει

Όταν η Κotb ρώτησε τον Harry αν μιλάει για την αείμνηστη μητέρα του με τα παιδιά του, ιδιαίτερα τον Archie, ο δούκας του Sussex αποκάλυψε ότι λέει συχνά στο μεγαλύτερο παιδί του: «”Αυτή είναι η γιαγιά Diana”. Έχουμε μερικές φωτογραφίες στο σπίτι». Ο Harry μοιράστηκε επίσης με την Kotb ότι, τώρα περισσότερο από ποτέ, νιώθει πραγματικά την παρουσία της μαμάς του. «Για μένα, είναι σταθερή», εξήγησε ο πρίγκιπας.

«Έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια. Περισσότερο από ποτέ», αποκάλυψε ο Harry. «Είναι σχεδόν σαν να έχει κάνει το χρέος της με τον αδερφό μου και τώρα με βοηθάει πολύ», συνέχισε, αναφερόμενος στον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα William. «Νιώθω την παρουσία της σχεδόν σε ότι κάνω τώρα. Αλλά σίγουρα τα τελευταία δύο χρόνια περισσότερο από ποτέ, χωρίς αμφιβολία. Μας προσέχει».

Πρίγκιπας William: Η Diana ως γιαγιά θα ήταν "εφιάλτης"

Η σκέψη της πριγκίπισσας Diana είναι σχεδόν πάντα στο μυαλό του πρίγκιπα Harry. Τα τελευταία χρόνια, ήταν φανερό πόσο πολύ σκέφτεται τη μητέρα του, τη μνήμη και την κληρονομιά της. Καθώς αυτός και η Μeghan συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στις ΗΠΑ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η παρουσία της πριγκίπισσας Diana θα είναι καθοδηγητική δύναμη για τον Harry και σημαντική επιρροή στον Archie και τη Lilibet.