Harry - Meghan: Ο λόγος για τον οποίο δεν συνάντησαν τον William και την Kate στο ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία

19.04.2022
Harry - Meghan: Ο λόγος για τον οποίο δεν συνάντησαν τον William και την Kate στο ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία
Σε περίπτωση που δεν το έμαθες, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν ένα ταξίδι-έκπληξη στην Αγγλία στον δρόμο τους προς την Ολλανδία για τους Αγώνες Invictus. Και ενώ το royal ζευγάρι είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τη γιαγιά του Harry, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Κάρολο, δεν είδαν τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Πριν όμως αρχίσεις να υποψιάζεσαι ακόμα μια βασιλική βεντέτα, μάθαμε ότι υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που τα βασιλικά ζευγάρια δεν είχαν την ευκαιρία να ξανασμίξουν! Αποδείχθηκε ότι ο William και η Kate εκείνη την περίοδο, έκαναν διακοπές για σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ο William και η Kate επισκέφτηκαν το θέρετρο Κουρσεβέλ με τα παιδιά τους τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Η οικογένεια επέστρεψε στην Αγγλία εγκαίρως για να γιορτάσει το Πάσχα, όπου οι κάμερες τους κατέγραψαν να πηγαίνουν στην εκκλησία - χωρίς τον Louis, όμως!

Εν τω μεταξύ, οι Sussexes βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ολλανδία και δεν είναι σαφές εάν θα κάνουν άλλο ένα ταξίδι για να (ξανα)δουν τη βασιλική οικογένεια στο δρόμο τους για την επιστροφή στις ΗΠΑ, αλλά δεδομένου ότι η πρώτη τους επίσκεψη κρατήθηκε αυστηρά κρυφή, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το μάθουμε παρά μόνον εάν συμβεί.

Το ταξίδι των Sussexes για να επισκεφθούν τη βασίλισσα περιγράφηκε ως «κλάδος ελαίας» από τη συντάκτρια βασιλικών θεμάτων Ingrid Seward, η οποία είπε στη Sun «Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προσφέρουν έναν κλάδο ελαίας. Μετά από όλα όσα έχουν γίνει, πρέπει να χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να πάνε ο Harry και η Meghan στο Windsor. Επίσης η Μεγάλη Πέμπτη είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για τη βασίλισσα καθώς έχει να κάνει με τη συγχώρεση. Δεν κρατάει κακία και νομίζω ότι τους καλωσόρισε ευχαρίστως με ανοιχτές αγκάλες».