Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan επισκέφτηκαν μυστικά τη βασίλισσα - Παρών και ο Κάρολος στη συνάντηση

15.04.2022
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan επισκέφτηκαν μυστικά τη βασίλισσα - Παρών και ο Κάρολος στη συνάντηση
Στον δρόμο για τη Χάγη οι Sussexes έκαναν μια στάση στο Λονδίνο και συνάντησαν τη γιαγιά Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο. Μια πρώτη προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα που έχει δημιουργηθεί έγινε. Η αντίδραση του κόσμου δεν ήταν θετική αρχικά, όμως τελικά φαίνεται ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εντυπωσιάστηκαν.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ και σύμφωνα με την επιβεβαιώση του εκπροσώπου του ζεύγους, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, επισκέφτηκαν τη βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά ύστερα από δυο χρόνια.

Οι Sussexes έκαναν μια στάση στο Λονδίνο πηγαίνοντας στη Χάγη όπου πρόκειται να παραβρεθούν στους αγώνες Invictus (Invictus Games) τους οποίους θέσπισε ο πρίγκιπας Harry για τους βετεράνους που έχουν τραυματιστεί ή και ακρωτηριαστεί στη μάχη, πραγματοποιώντας ένα όνειρό του από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Η 95χρονη βασίλισσα υποδέχτηκε τα εγγόνια της στο κάστρο του Windsor μαζί με τον πατέρα του Harry, πρίγκιπα Κάρολο ενώ, σύμφωνα με το TMZ, τα δύο παιδιά των Sussexes, o 2 ετών Archie και η 10 μηνών Lilibet είχαν μείνει πίσω στην Καλιφόρνια. Η Ελισσάβετ, λοιπόν, δεν έχει δει από κοντά το δισέγγονό της που πήρε το παρατσούκλι της για όνομά της!

Πιστεύεται ότι οι Sussexes διανυκτέρευσαν για ένα βράδυ στο παλιό τους σπίτι, το Frogmore Cottage του Windsor, όπου τώρα πια κατοικούν η πρίγκίπισσα Ευγενία, ο σύζυγός της, Jack Brooksbank και ο γιος τους, August.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι επισκέφτηκαν τη γιαγιά του δούκα, όπως ήλπιζε εδώ και καιρό", δήλωσε εκπρόσωπος του ζεύγους χωρίς, όμως να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Με την πραγματοποίηση της επίσκεψης αυτής φαίνεται ότι το φλέγον θέμα της ασφάλειας -ή μάλλον, της έλλειψής της- που είχε δημιουργηθεί για τους Sussexes μετά την άρνηση της κυβέρνησης αφενός να τους την προσφέρει όσο εκείνοι βρίσκονται στη χώρα, αφετέρου να τους επιτρέψει να φέρουν τη δική τους από τις ΗΠΑ, έχει εκκλείψει. Μόνιμα ή προσωρινά θα δείξει!

Ο Harry δεν ένιωθε ασφαλής στη χώρα του και δεν ήθελε να βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά του επίσης. Κάπως λύθηκε το ζήτημα και η επίσκεψη έγινε. Μένει να φανεί αν επαναληφθεί.

Στο μεταξύ οι Sussexes βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία από όπου και οι πρώτες εικόνες:

Βέβαια, οι Βρετανοί δεν αντέδρασαν και πολύ θετικά στην είδηση αυτή δείχνοντας μεγάλη απροθυμία να συγχωρήσουν το royal ζεύγος που δεν ήθελε να είναι royal πια. Μεγάλη μερίδα των χρηστών του Twitter, όμως, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το πώς κατάφεραν ο Harry και η Meghan να ξεγελάσουν τον Τύπο τονίζοντας πως, τελικά, ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος όλος, εκείνοι διατηρούν τη σχέση με τη βασίλισσα και, τελικά, συνεχίζουν να τα κάνουν όλα... their way.