Πριγκίπισσα Diana: Ο γιος της, William ήξερε τα πάντα για τις σχέσεις της

07.04.2022
Πριγκίπισσα Diana: Ο γιος της, William ήξερε τα πάντα για τις σχέσεις της
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι η Diana εμπιστευόταν στον πρωτότοκό της όλα τα μυστικά για τις σχέσεις της!

Eίναι γνωστή σε όλους η στενή σχέση που είχε η πριγκίπισσα Diana με τους γιους της, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry. Η στοργή της αείμνηστης πριγκίπισσας της Ουαλίας για τους γιους της και το στυλ ανατροφής της είναι καλά τεκμηριωμένo σε φωτογραφίες και πολλοί βασιλικοί αφηγητές έχουν μοιραστεί άγνωστες ιστορίες για τον άρρηκτο δεσμό της Diana με τα αγόρια της. Αλλά μια νέα επικείμενη αφήγηση για τον Οίκο του Ουίνδσορ αποκαλύπτει ότι, όταν ήταν έφηβος, ο πρίγκιπας William ήταν γνώστης των αισθηματικών υποθέσεων της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.

Αυτοί ήταν οι 10 μεγάλοι έρωτες της πριγκίπισσας Diana - Εκτός από τον Κάρολο [photos]

Σε ένα απόσπασμα, που δημοσιεύτηκε από το Vanity Fair, του επερχόμενου βιβλίου της βασιλικής βιογράφου Tina Brown, «The Palace Papers: Inside the House of Windsor — the Truth and the Turmoil», η συγγραφέας θυμάται το πώς ο William «ήξερε καλά την ασταθή αισθηματική ζωή της πριγκίπισσας Diana. Ήξερε ότι οι ταμπλόιντ εφημερίδες της έκαναν τη ζωή κόλαση, αλλά ήξερε επίσης ότι συνεργάστηκε και μαζί τους. Μέχρι την εφηβεία του, ήταν ο πιο έμπιστος άνθρωπος της μητέρας του. Τον περιέγραφε ως “μικρός μου σοφός γέρος”».

Υπήρχε, ωστόσο, μια συζήτηση που είχε το ζευγάρι μητέρας-γιου, σύμφωνα με το βιβλίο, που αποκάλυψε σχεδόν κάθε ερώτηση που είχε ο William για τη μητέρα του. Όπως περιγράφει η Brown στο The Palace Papers «O συντάκτης της Daily Mirror, Piers Morgan, περιγράφει σε ρεπορτάζ του, ένα εκπληκτικά αποκαλυπτικό μεσημεριανό γεύμα με την Diana και τον 13χρονο William στο παλάτι του Κένσινγκτον το 1996, όπου, όπως λέει, η πριγκίπισσα επέτρεψε στον γιο της να ρωτήσει “κυριολεκτικά οτιδήποτε”». Ακόμη και σε νεαρή ηλικία, ο William «φαινόταν πολύ ενημερωμένος για όλες τις φήμες για τους εραστές της. “Είναι ξεκάθαρα ενήμερος για το μεγαλύτερο μέρος του παράξενου κόσμου της και, ειδικότερα, των διάφορων ανδρών που εισέρχονταν σε αυτόν κατά καιρούς”, σημείωσε ο έκπληκτος Morgan».

Diana, William και Harry στο πιο συγκινητικό βίντεο που έχεις δει

Το βιβλίο, σύμφωνα με το απόσπασμα του Vanity Fair, συνεχίζει να αποκαλύπτει ότι ο William μπορεί να είχε γνωρίσει ακόμη και έναν από τους άντρες που έβλεπε η πριγκίπισσα Diana στα μέσα της δεκαετίας του '90. Αλλά αυτό που πραγματικά μας δείχνει αυτή η τελευταία αποκάλυψη είναι το πόσο πολύ βασίστηκε η Diana στον William σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της. Αυτό το κεφάλαιο σίγουρα διαμόρφωσε τον τρόπο με τον οποίο ο William έβλεπε τα μέσα ενημέρωσης και σίγουρα άλλαξε τη σχέση του με τη μητέρα του, σε μια εποχή που πιθανώς αυτή ένιωθε σε απομόνωση. Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι βρισκόμαστε στη θέση του William ή της Diana, για διάφορους λόγους, αλλά αυτή η τελευταία ιστορία που απεικονίζει τον δεσμό τους και το πώς κατέφευγε η Diana στον μεγαλύτερο γιο της για ειλικρίνεια και υποστήριξη, σίγουρα μας εξέπληξε.

Νικολέτα Μακρή