Κάρολος και Καμίλα: Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος τους καταθέτει ακόμη ένα πειστήριο για του λόγου του το αληθές

08.04.2022
Κάρολος και Καμίλα: Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος τους καταθέτει ακόμη ένα πειστήριο για του λόγου του το αληθές
Για περισσότερα από 20 χρόνια προσπαθεί ο Simon Charles Dorante-Day να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος είναι το εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα Καρόλου και της νυν συζύγου του δούκισσας τους Κορνουάλλης και αυτή τη φορά "επιστρατεύει" την ίδια τη βασίλισσα για βοήθεια.

Ο Simon Charles Dorante-Day -που ενίοτε χρησιμοποιεί στα social media το όνομα "Prince Simon" υποστηρίζει ότι είναι καρπός του έρωτα του διαδόχου και της νυν συζύγου του τον καιρό που οι δυο τους ήταν παράνομο ζευγάρι και ότι μόλις γεννήθηκε δόθηκε σε ζεγάρι που εργαζόταν στο παλάτι για να τον μεγαλώσουν ως δικό τους. Στηρίζει, δε, τη θεωρία του, αφενός σε υπονοούμενα της γιαγιάς του, αφετέρου στην "εκπληκτική", κατά τα λεγόμενά του, ομοιότητά του με τους "πραγματικούς γονείς του". Επιπλέον, υποστηρίζει ότι θυμάται να τον πηγαίνουν να βλέπει την Καμίλα όταν ήταν μικρός.

Ο "γιος" της Καμίλα και του Καρόλου ζητά ξανά τεστ DNA μετά την αναγνώριση νόθου παιδιού του βασιλιά του Βελγίου

Δεν έχει εγκαταλειψει τη προσπάθεια να πείσει τον κόσμο για τα όσα λέει και το τελευταίο του "χτύπημα" πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με αφορμή τα 56α γενέθλια όταν μοιράστηκε στο Facebook μία δική του φωτογραφία μαζί με μία της βασίλισσας Ελισάβετ περίπου στην ίδια ηλικία. Στη λεζάντα έγραψε απλά "Μία εικόνα 1000 λέξεις" και στα σχόλια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που, όντως, την είδαν την ομοιότητα!

"Μίλησα πρώτη φορά δημόσια για το ζήτημά μου τη δεκαετία του '90 και έστειλα το πρώτο Δελτίο Τύπου το 2005. Το 2018 είχα το πρώτο δικαστήριο και οι δικαστική μου μάχη κρατά μέχρι και σήμερα. Δεν θα ησυχάσω μέχρι να πείσω τον Κάρολο και την Καμίλα να κάνουν τεστ πατρότητας, έστω και μέσω δικαστικής εντολής", είπε ο 76χρονος μιλώντας στο 7 News, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο και την οικογένειά του να πάρει τις απαντήσεις που θέλει.