Αυτό είναι το τραγούδι που ζήτησε η Meghan Markle να παίξει στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry

07.04.2022
Αυτό είναι το τραγούδι που ζήτησε η Meghan Markle να παίξει στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry
Ο ηθοποιός Idris Elba συμμετείχε στο γάμο του ζευγαριού το 2018

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, ακόμη και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θέλουν απλώς "να χορέψουν με κάποιον" μερικές φορές - και φαίνεται ότι έκαναν ακριβώς αυτό κατά τη γαμήλια δεξίωση του Frogmore House για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle το 2018, σύμφωνα με τον ηθοποιό Idris Elba, ο οποίος τέλεσε χρέη DJ στο πάρτυ του γάμου.

Ο νέος τίτλος του podcast της Meghan Markle αποκαλύφθηκε — και έχει προσωπική απήχηση

Σε μια νέα εμφάνιση στο 1Xtra Rap Show του BBC, ο Elba αποκάλυψε μερικά τραγούδια που έκαναν το γαμήλιο πάρτι να ξεκινήσει, συμπεριλαμβανομένης μιας απροσδόκητης επιτυχίας που ζήτησε ειδικά η ίδια η Δούκισσα του Sussex. Ο ίδιος είπε ότι οι καλεσμένοι "τρελάθηκαν" όταν έπαιξε το "I Want to Dance with Somebody" της Whitney Houston και το "Still D.R.E" των Dr. Dre και Snoop Dogg. Το τελευταίο τραγούδι, είπε, «Ήταν επιλογή της Meghan».

Μeghan Markle Σκάνδαλο: Είχαν προσφέρει χρήματα σε συμπρωταγωνιστή της για να «αποκαλύψει» ότι είχαν κάνει σεξ!

Μιλώντας στην Daily Mail πέρυσι, ο Elba είπε ότι πήρε τον ρόλο του ως βασιλικός DJ πολύ σοβαρά. «Δεν ήταν σαν τον γάμο της ξαδέρφης μου», είπε. "Αυτή η δεξίωση ήταν μια μεγάλη, μεγάλη υπόθεση... Είναι καλοί φίλοι και ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα περνούσαν υπέροχα, γι' αυτό υπήρχε πολλά πίεση." Μοιράστηκε επίσης ότι ο εμβληματικός ύμνος της Houston, «I Want to Dance with Somebody», παίχτηκε στον πρώτο χορό του ζευγαριού.

Πολλές διασημότητες βρέθηκαν στη λίστα των καλεσμένων του γάμου, όπως η Serena Williams, η Oprah Winfrey και ο George Clooney. «Ήταν ένα τεράστιο χορευτικό πάρτι. Απλώς μια διασκεδαστική βραδιά και καθόλου αποπνικτική».